18:20 01.02.2022

Група компаній DIM розіграє романтичний тур на Мальдіви серед покупців квартир

2 хв читати

У період з 28 січня по 10 березня 2022 року група компаній DIM проводить масштабну рекламну кампанію, присвячену Дню Святого Валентина. В рамках активності девелопер пропонує клієнтам не лише чесні 14% знижки на квартири в усіх житлових комплексах групи компаній та святкову атмосферу, а й розіграш романтичного туру на омріяні Мальдіви.

У розіграші візьмуть участь покупці, які придбають нерухомість в період дії рекламної кампанії. Розіграш буде проходити серед покупців відділів продажу групи компаній — Метрополіс, Новий Автограф, Lucky Land, А136 Highlight Tower та OLEGIVSKIY.

На період проведення рекламної кампанії маркетинг-команда групи компаній DIM потурбувалася про святкову атмосферу у відділах продажу житлових комплексів. Так, усі пари, які завітають на консультацію, отримають шоколадні набори, а тим, хто з них стануть покупцями, презентують 2 особливих світшоти для створення романтичного сімейного образу. На рецепції відділів продажу покупців пригостять смачними жувальними гумками Love is... та запросять обрати листівку-сердечко з додатковою знижкою.

«Влітку 2021 року група компаній DIM презентувала ринку нову філософію бренду: Живи більше. Живи більше, щасливіше, довше, здоровіше у житлі, збудованому групою, адже кожний комплекс DIM, кожний квадратний метр житлового та громадського простору — це поєднання екологічності, продуманості та комфорту. Одним із кроків просування філософії, є проведення рекламної кампанії «DIM святого Валентина», елементом якої є розіграш подорожі від одного з провідних туроператорів України, яка додасть життю смаку та вражень» — прокоментувала запуск рекламної кампанії Ірина Міхальова, директор з маркетингу групи компаній DIM.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

Як перемогти в енергетичній війні з Росією

Катування на окупованих територіях України: The Reckoning Project подав позов в Аргентині

Інтернет магазин пружин – підбір пружин за розмірами, каталог пружин з розмірами, продаж пружин

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА