21:04 08.02.2022

Дитячі мрії про мільйон стали реальністю

3 хв читати
Дитячі мрії про мільйон стали реальністю

Як звичайний хлопець Денис Тищенко став доларовим мільйонером та допоміг заробити мільйони доларів іншим

Денис Тищенко — експерт з криптовалюти з 7-річним досвідом, маркетолог у сфері криптовалюти, бізнесмен, візіонер, мотиваційний спікер, громадський діяч, інвестор, меценат, понад 3000 успішних учнів пройшли курси Дениса з трейдингу і багато хто з них сьогодні заробляють на криптовалютному ринку тисячі доларів.

Денис Тищенко з дитинства мріяв про успішне та розкішне життя і казав родичам: «Коли я виросту, багато зароблятиму, і в мене буде домогосподарка». Усі сміялися з дитячих бажань Дениса. Яка домогосподарка в скромній сім'ї військових, які жили від зарплати до зарплати?

«Я сам собі вибивав місце під сонцем. На моєму шляху не було жодної людини, яка б мені дійсно допомагала. Весь свій шлях я проходив сам. У мене навіть не було наставника, який би мене вчив. Були тільки люди, які в мене не вірили, і потім про це сильно шкодували, упустивши можливість «скористатися моїм потенціалом»», — розповідає Денис.

10-11 клас навчався у військовому ліцеї з посиленою військовою підготовкою, був кадетом, після чого 5 років університету та життя у казармі. Уже у студентські роки Денис ставить цілі, впевненими кроками йде до них, розуміючи, що не всім життя на блюдечку подає, але саме такі люди найчастіше працюють у х10, х20 разів краще та ефективніше, ніж ті, кому мільйон упав з неба.

Поставив за мету стати командиром відділення — став. Поставив за мету купити iPhone — купив. Хоч і довелося працювати вночі після пар у магазині, проводячи інвентаризацію товару, а також паралельно копірайтером та рерайтером в інтернеті.

Після університету Денис почав працювати на державній службі за 5 600 гривень на місяць, яких ледь вистачало на оренду квартири та їжу. Паралельно працює в інвестиційному та матричному проектах, партнерських програмах та в страховій компанії. Працюючи та навчаючись майже 24/7 без відпочинку, нормального харчування та сну, Денис заробив першу виразку шлунка. І ця хвороба не зупинила його на шляху до мети. Саме в інвестиційних проектах детально почав вивчати галузь криптовалюти. Згодом Денис звільняється з роботи за наймом і повністю занурюється у світ криптовалюти та трейдингу.

Денис Тищенко

Були й величезні поразки та такого ж розміру перемоги. Втрачав мільйони і знову заробляв їх.

Денис вірить у закон сіяння та жнив чи бумерангу, чим більше людина сіє добра і позитиву, тим більше отримує у своєму житті.

«Я люблю свою команду, з якою працюю. Я якось підрахував під час одного інвестиційного проекту, що я на команду витратив понад 23 801 800 гривень, бо вивозив членів команди на відпочинок, вкладав у конкретних людей із команди. Мені було в кайф це робити заради людей. Гроші приходять і йдуть, а стосунки залишаються», — каже Денис Тищенко.

Сьогодні Денис подорожує світом, проводить заходи з криптовалюти та особистісного зростання, бере участь у благодійних проєктах та навчає трейдингу підлітків та молодь. Він щасливий молодий чоловік та бізнесмен.

Денис Тищенко

Мільйон так і не впав з неба, але завдяки завзятості, працьовитості та труднощам Денис став доларовим мільйонером, який не тільки вкладає в себе, але й допомагає іншим. А в наш час жертовність — це рідкісна, але така цінна якість!

Якщо ви хочете більше дізнатися про Дениса Тищенка, про його діяльність та курси, якщо вам цікава сфера криптовалюти та трейдингу підписуйтесь на його Інстаграм-сторінку

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Вирішення проблем трудоресурсного забезпечення в Україні: сучасна економічна модель, освіта та житлові умови

АЛЛО передаватиме з кожної онлайн-оплати 100 гривень на медичні інновації в Superhumans Center

Sense SuperApp увійшов у ТОП-5 цифрових банків для бізнесу в регіоні

Чому саме індукція: 5 переваг трендової плити

Найцікавіші, найкреативніші та найоригінальніші подарунки для твоєї коханої жінки

1,15 млрд грн клієнти Sense Bank вклали у військові облігації

"Відчувай! Проявляй! Рухайся далі!": який вектор обрав девелопер ТРК в Україні Arricano для ініціатив у новому сезоні?

Poligon Project представляє BEREZEN - виставку сучасного мистецтва у Київському просторі живої культури «Кудрявка»

5,2 мільйона гривень на розвиток жіночого підприємництва: стартує новий сезон візійного акселератора "Відважна 2. Масштабування та діджиталізація"

28 березня відбудеться захід ProfVentFasad

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА