16:56 10.02.2022

Ощадбанк – найкращий преміальний банк України – Euromoney

2 хв читати
Ощадбанк – найкращий преміальний банк України – Euromoney

Ощадбанк став найкращим преміальним банком України за результатами дослідження Euromoney – Private Banking and Wealth Management Survey 2022, посівши І місце в номінації Best Private Bank and Wealth Manager Services Overall. Результати рейтингу оприлюднено на сайті Euromoney.

«Перемога в рейтингу Euromoney – престижна і вагома нагорода. Це підтвердження того, що преміум-банкінг Ощадбанку надає сервіс на рівні кращих світових практик приватного банківського обслуговування. Наше ключове завдання – вихід за рамки стандартних рішень і банківських продуктів, надання персональних послуг на якісно новому рівні. У нас працює команда найпрофесійніших преміум-менеджерів. Ми вдячні клієнтам за довіру та лояльність», – зазначив Антон Тютюн, член правління Ощадбанку.

Oschadbank premium banking – це:

- приватна атмосфера флагманського преміум-центру в Києві та 68 преміум-зон по всій Україні;

- преміум-менеджер, який  заощадить час, надасть вичерпну інформацію щодо продуктів і послуг Ощаду та допоможе обрати найбільш вигідне рішення;

- розширена лінійка продуктів, у тому числі супроводження угод купівлі-продажу ОВГЗ на первинному та вторинному ринках, SWIFT-перекази на рахунки онлайн-брокерів Interactive Brokers і Exante для придбання цінних паперів;

- унікальні пропозиції та екосистема обслуговування, зокрема макроекономічний прогноз на 5 років, консультації з інвестування, ексклюзивні подарунки.

В активі преміум-банкінгу Ощадбанку вже чотири міжнародні нагороди від провідних британських фінансових видань: три нагороди від Euromoney та одна PWM (Professional Wealth Management) та The Banker, що входять до групи Financial Times.

Euromoney – міжнародний аналітичний журнал про банківський і фінансовий ринки. Виходить з 1969 року. Аудиторія видання – топ-менеджмент великих компаній, інвестори, представники фінансового сектора в усьому світі. Рейтинги Euromoney вважаються найбільш авторитетними.

Прес-служба Ощадбанку

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА