16:48 18.02.2022

ПУМБ став найкращим у номінації "Корпоративний банк" за версією рейтингу "Банки 2022 року"

2 хв читати

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) увійшов до рейтингу "Банки 2022 року", організованованого "Фінансовим клубом" та видавництвом "Юридична практика", отримавши відзнаки у чотирьох номінаціях. Окрім перемоги у номінації "Корпоративний банк", ПУМБ було також відзначено у номінаціях, "Прибутковий банк", "Розрахунковий банк для бізнесу" та "Ощадний банк для населення".

Так, за розміром прибутку у 2021 році ПУМБ було нагороджено у категорії "Прибутковий банк", а за абсолютним приростом гривневих депозитів фізичних осіб у номінації "Ощадний банк для населення".

Найбільше відзнак банк отримав у двох корпоративних номінаціях: ПУМБ увійшов до списку переможців "Корпоративний банк" та "Розрахунковий банк для бізнесу".

За словами Заступника голови правління ПУМБ з корпоративного бізнесу Магдича Сергія, кількість бізнес-клієнтів, що обирають ПУМБ своїм фінансовим партнером зростає щороку: "Ми багато уваги приділяємо тому, аби наші продукти і сервіси цілком відповідали запитам МСБ та великого бізнесу. Пишаємось тим, що всі наші зусилля, спрямовані на легкість ведення бізнесу із ПУМБ, отримали визнання на банківському ринку з боку наших клієнтів та партнерів".

Для визначення лідерів ринку та переможців у розрахунках використовувалися дані звітності банків, яку публікує Національний банк, станом на 1 січня 2021 року і на 1 січня 2022 року. Ключовими показниками стали динаміка активів, депозитного та кредитного портфелів фізичних та юридичних осіб, а також прибуток банків.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА