Пресрелізи

Bulldozer Group залишає Україну: шокуюча заява української команди про припинення співпраці з міжнародним ресторанним холдингом та Олександром Орловим

9 березня на сторінках у соцмережах ресторанів холдингу Bulldozer Group Ukraine з’явилась інформація про те, що ресторани припиняють свою роботу під егідою Bulldozer Group, одного з найбільших міжнародних холдингів, головним керуючим партнером котрого є російський ресторатор Олександр Орлов. 

Queen Kyiv, Queen Odessa, Queen Country Club, Frou Frou, Virgin Izakaya Bar, Fish Fetish — лише частина ресторанів, відкритих Bulldozer Group в Україні, які залишаться в Україні на відміну від кожного партнера холдингу з російської сторони. Попри те, що в кожній країні офіси Bulldozer Group працюють автономно, українська команда відмовляється співпрацювати з представниками компаній, які пов’язані з країною-агресором, та засуджують дії влади Російської Федерації. Війну ніщо не може виправдати. Смерті українців — більше ніж привід, щоб розірвати будь-які зв’язки з Росією. 

Оскільки переважна більшість інвесторів — українці, кожен ресторан, який був створений українською командою в Україні, збереже свою концепцію та назву після закінчення війни. Виключення становить Eshak. Наразі вирішується питання щодо подальшого функціонування ресторанів мережі Eshak. Олександр Орлов більше не причетний до українського ресторанного бізнесу. Команда розпочинає пошуки європейських інвесторів, а також займається розробкою нової назви та айдентики для нової мережі українських ресторанів. 

Українська команда налічує понад 2000 співробітників. Всі вони українці, які нині об’єднали зусилля задля підтримки українців, які цього потребують, армії ЗСУ, ТРО, лікарів, дітей у притулках, інвалідів, покинутих тварин, тварин у зоопарках. Щодня на кухнях ресторанів Eshak, Virgin Izakaya Bar, Queen Kyiv, до речі власником приміщення котрого є український партнер, Queen Country Club, сервісу доставки Люди і Котлети готується та видається понад 12000 порцій обідів, розвозиться провізія літнім людям, відправляються партії ліків до Харкова, Києва, Одеси з країн Європи. 

Кожен день завершується звітом про пророблену працю та плануванням наступного дня, а також вірою у те, що перемога вже близько. 

У такі важкі для нашої країни часи українська команда підтримує Україну всіма можливими способами, робить все, щоб українське належало українцям.

Реклама
Реклама

ОСТАННЄ