14:19 18.04.2022

Як вибрати охоронне підприємство

3 хв читати

Питанням, як вибрати охоронну компанію, задаються багато власників приватного житла, власників бізнесу, власників підприємств різних сфер діяльності. Це зумовлено тим, що аспект безпеки – один із основних у справі захисту власного життя та здоров'я, збереження матеріальних цінностей. Тому так важливо максимально відповідально підійти до вибору, вивчивши пропозицію на ринку. Кожного претендента необхідно оцінити комплексно та всебічно.

Як вибрати охоронне підприємство: основні критерії

Насамперед необхідно з'ясувати, які охоронні послуги надає компанія. Вони повинні відповідати потребам організації або приватної особи. Якщо фахівці обраного охоронного підприємства є професійними та компетентними, вони зможуть підібрати оптимальний варіант організації безпеки. Залежно від специфіки об'єкта, це може бути особиста присутність співробітників або пультова охорона.

Важливо! На етапі вивчення потенційних претендентів необхідно перевірити у кожного наявність ліцензії. Вона є основним документом, який забезпечує можливість надання послуг із захисту об'єктів. Якщо її термін практично закінчився, краще переконатися, що вона точно буде продовжена.

Не зайвим буде вивчити рейтинги охоронних компаній, які регулярно публікуються на спеціалізованих сайтах. Вони складаються з урахуванням голосування реальних людей. У ході вибору варто ознайомитися з відгуками, що розміщуються у мережі споживачами. Добре, якщо агентство порекомендує в особистій розмові людина, яка вже користувалася її послугами та залишилася задоволеною.

У ході вивчення підприємства необхідно звернути увагу на такі критерії:

  1. Стаж роботи у цій сфері. Перш ніж вибрати охоронне підприємство, варто з'ясувати, скільки часу воно працює у цій сфері.
  2. Рівень підготовки працівників. Вони повинні бути у відмінній фізичній формі, мати навички володіння різними видами зброї тощо.
  3. Технічне оснащення. Передбачає можливість встановлення сучасного відеоспостереження, датчиків руху, проникнення, уловлювання диму із негайною передачею сигналу на пульт охорони.
  4. Наявність груп швидкого реагування. Їхня кількість, час прибуття, можливість бути на зв'язку в будь-який день і час доби.
  5. Укладання договору. Усі права та обов'язки сторін повинні бути обов'язково відображені в документі, що має юридичну силу.

Що відрізняє найкращі охоронні компанії Києва

Сьогодні пропозиція подібних послуг на вітчизняному ринку широка і різноманітна. Але тільки професіонали приділяють увагу справді відповідальній підготовці до забезпечення захисту клієнта.

Робота з такими фахівцями починається з детального вивчення об'єкта: його масштабів, планування, специфіки діяльності. Виявляються потенційні загрози, слабкі, найменш захищені ланки у існуючій системі захисту. За потреби проводиться аудит роботи підрозділу безпеки. Перевіряється справність технічного оснащення.

Незмінно входять до рейтингу охоронних компаній Києва такі, що слідкують за рівнем підготовки своїх співробітників, станом технічного оснащення. Для цього спеціалісти регулярно підвищують свою кваліфікацію на спеціалізованих курсах. Устаткування оновлюється відповідно до найновіших тенденцій у сфері розвитку IT-технологій.

До таких організацій належить охоронна компанія Pitbull Security , чий рівень надання послуг незмінно високий. Його забезпечує величезний досвід роботи з об'єктами різної специфіки від безпеки VIP-персон до захисту великих промислових підприємств.

У штаті охоронної компанії професійні фахівці з чудовою фізичною, тактичною, стрілецькою, морально-психологічною підготовкою. Багато хто має досвід участі у бойових діях. Не менш добре організовано технічну складову забезпечення захисту. Це дозволяє Pitbull Security залишатися серед кращих охоронних компаній Києва з моменту заснування до теперішнього часу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА