19:08 17.05.2022

Ізраїль проведе навчання українських психологів, - перша леді Герцог

1 хв читати
Ізраїль проведе навчання українських психологів, - перша леді Герцог

Держава Ізраїль має намір провести навчальні програми та короткострокові тренінги для українських психологів. Про це було заявлено під час телефонної розмови перших леді України та Ізраїлю Олени Зеленської та Міхаль Герцог, повідомляється на сторінці Посольства України в Ізраїлі у соцмережі Facebook.

«Перші леді України та Ізраїлю продовжили предметний діалог. У ході сьогоднішньої телефонної розмови було обговорено співпрацю у сфері надання невідкладної гуманітарної допомоги українцям. Пані Герцог люб'язно погодилася допомогти Ізраїлю у проведенні навчальних програм для українських психологів. Зокрема, Міністерство добробуту та соціальних справ Ізраїлю запропонувало провести 2 навчальні проекти для соціальних працівників в Україні», - йдеться у повідомленні.

Крім того, Ізраїльський центр травматології та психологічної стійкості готовий проводити короткострокові тренінги в Ізраїлі для українських психологів.

«Також перші леді обговорили низку додаткових соціальних аспектів, таких як: необхідність надання базової медичної допомоги українцям, які тимчасово проживають в Ізраїлі, до закінчення війни в Україні; інтеграція українських дітей у систему освіти в Ізраїлі, а також варіанти надання стипендій ізраїльських університетів для українських студентів, які не мають доступу до продовження вищої освіти через військові дії», - наголошується у повідомленні.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА