15:02 24.05.2022

Деревообробна галузь чекає повного переходу на біржову торгівлю

1 хв читати

Повномасштабна агресія РФ завдала важкого удару по українській економіці. Перші дні навали були справжнім шоком не тільки для суспільства, але і для бізнесу. Проте, не зважаючи на бойові дії, економіка країни просто зобов’язана працювати, у бюджет повинні надходити податки.

Попри на виклики сьогодення, однією із перших розпочала своє відновлення деревообробна галузь. Приємною подією стало запровадження реформи системи реалізації деревини шляхом повного переходу на біржову торгівлю, яка набуває чинності з 1 червня. Це дозволить деревообробним підприємствам забезпечувати себе ресурсом на рівних, прозорих, конкурентних умовах. Отримані лісгоспами доходи будуть направлені на подальший розвиток галузі та підтримку армії. Сплачені від торгів податки поповнять державний бюджет.

«Сталість вектора цієї реформи є запорукою росту деревообробної галузі. Дотримання встановленого підходу дозволить лісгоспам отримувати справедливу ринкову ціну за кругляк. Тому ми з нетерпінням чекаємо 1 червня, коли зміни у системі реалізації сировини набудуть чинності. Економічні показники та стабільність держави сьогодні є важливими як ніколи. Працюючі підприємства – це важливе джерело фінансування держави, а тому успіх наших заводів підсилює нашу армію з кожною сплаченою ними гривнею», - наголосив Голова Всеукраїнського об’єднання роботодавців у галузі деревообробки Віталій Овсіюк.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

Як перемогти в енергетичній війні з Росією

Катування на окупованих територіях України: The Reckoning Project подав позов в Аргентині

Інтернет магазин пружин – підбір пружин за розмірами, каталог пружин з розмірами, продаж пружин

25 квітня в Києві відбудеться форум "Надлюди" від Forbes Ukraine

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА