20:54 07.06.2022

Компанія ІТЕХ Холдинг допомогла дітям Білої Церкви

2 хв читати

4 червня 2022 року у Білій Церкві відбувся благодійний концерт гурту «Скрябін» в допомогу дітям, які страждають від ДЦП. Організатором заходу виступив благодійний фонд «З України».

Метою концерту було привернення уваги громадськості до проблем дітей з інвалідністю, дітей-переселенців, та дітей, батьки яких наразі боронять нашу країну. В рамках благодійного концерту був організований збір коштів для ЗСУ та допомогу діткам. Всі кошті будуть направлені за цільовим призначенням. 

З огляду на те, що відбувається в останні три з половиною місяці зрозуміло, що наші діти вже ніколи не будуть такими, як їх однолітки у Франції, Німеччині, Польщі, Литві чи будь-якій іншій мирній країни. Як не боляче це казати, але нам знадобляться десятиліття, аби виправити наслідки цієї страшної війни. Саме тому потрібно максимально об’єднатися заради допомоги наймолодшим українцям – дітям, мають проблеми зі здоров’ям чи постраждали від збройної агресії. Цей напрямок наразі є найпріоритетнішим. Василь Загороднюк - власник IT-компанії ІТЕХ Холдинг сказав, що допомога дітям під час війни - це дуже важливо! І справді, немає нічого важливішого за дітей, адже вони – наше майбутнє. 

Окрім збору коштів концерт та пісні легендарного гурту «Скрябін» дозволили людям ненадовго відволіктися від жахіть війни та насолодитися гарною музикою. Несподівані звучання відомих хітів не залишили байдужим жодного гостя. Наразі такі ініціативи діють, як свого роду психологічна реабілітація. 

Родзинкою заходу стало вручення дітям подарунків. Організатори концерту дуже старалися створити особливу атмосферу єднання, і їм це вдалося. Всі гості концерту охоче спілкувалися одне з одним, слухали улюблені пісні та танцювали. Такі заходи вочевидь роблять нас добрішими та відкривають наші серця. Під час війни ці прості, на перший погляд, слова набувають зовсім іншого значення. 

https://www.youtube.com/watch?v=VadlTDKOU00


 

 


 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА