21:59 07.06.2022

Абоненти Київстар отримали ще одну можливість для безоплатного спілкування

2 хв читати

Київстар продовжує підтримувати своїх абонентів, надаючи можливості для зв’язку з рідними. Тепер клієнти компанії можуть раз на тиждень безкоштовно замовити один день безлімітного інтернету та дзвінків в мережі без оплати послуг. Це стало доступним завдяки поверненню акції "Щасливий день".

Скористатись акцією можуть абоненти передплати, які вже користуються або завантажать застосунок Мій Київстар, а потім на головній сторінці  перейдуть за банером акції.

Отримавши SMS підтвердження успішної активації, з дня підключення та впродовж наступної доби абоненти отримають нетарифіковані хвилини для дзвінків у мережі Київстар  та безлімітний мобільний інтернет. Підключати "Щасливий день" можна кожні 7 днів для абонентів передплаченого мобільного зв’язку*. Ця пропозиція діятиме до 31 серпня включно.

Нагадаємо, що з початку війни в Україні, Київстар спрямовує свої зусилля на відновлення роботи мережі та на підтримку клієнтів  безоплатними послугами як в Україні, так і за кордоном. Таким чином оператор вже надав своїм клієнтам сервісів та бонусів на суму, яка еквівалента 429 млн гривень. А зараз компанія зосереджується на підтримці клієнтів, які залишаються в окупації або в зоні активних бойових дій.

В попередні роки акцією "Щасливий день" вже скористалось більше ніж 2,5 млн абонентів Київстар, і зараз вона стане додатковою можливістю для абонентів спілкуватись з рідними безоплатно.

*Звертаємо увагу, що акція не розповсюджується на службові тарифи, які розраховані для IoT-пристроїв.

Довідка про Київстар:

Київстар – найбільший український оператор електронних комунікацій, що станом на кінець 2021 року обслуговував 26,2 млн абонентів мобільного зв’язку і понад 1 млн абонентів "Домашнього інтернету". Компанія надає послуги на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 4G. На сьогодні понад 90% населення України проживає у зоні мережі LTE. Київстар. Компанія забезпечує найвищу поміж мобільних операторів України середню швидкість передачі даних у мережі мобільного зв’язку, що підтверджується дослідженнями Speedtest від Ookla.

Клієнтам компанії доступні можливості мобільного, фіксованого зв’язку та інтернету, конвергентні рішення, а також інноваційні послуги Big Data, IoT, Cloud solutions, мобільні фінансові послуги, цифрове ТБ та ін. Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON, головний офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам). Київстар 24 роки працює в Україні та визнаний як найбільший платник податків на телеком ринку, кращий роботодавець та соціально відповідальна компанія.

Додаткова інформація: [email protected], www.kyivstar.ua

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА