12:24 15.06.2022

Нова пропозиція для Супергероїв: Київстар запускає тариф LOVE UA для абонентів передплати

3 хв читати

Кожен з насcупергерой. Ми захищаємо країну, волонтеримо, продовжуємо сумлінно працювати, щоб наблизити перемогу. Тому Київстар запустив патріотичний тариф LOVE UA з Суперсилами для абонентів передплати та клієнтів тарифної лінійки ВСЕ РАЗОМ.

У новій пропозиції абонентам доступні 12 ГБ мобільного інтернету та безлім на безліч популярних додатків, 1200 хв для дзвінків на всі мобільні та міські номери по Україні, а після їх вичерпання буде діяти безлім у мережі Київстар. Клієнти, які підключать ВСЕ РАЗОМ LOVE UA, отримають в основному пакеті послуг ще й Домашній Інтернет.

Та головна особливість LOVE UA – великий вибір Суперсил. Це додаткові послуги, які кожен клієнт може підключити без доплат, відповідно до своїх потреб. Серед них:

  • 5 ГБ мобільного інтернету, щоб зібрати ще більше пожертв у соцмережах, бути воїном у спростуванні фейків і блокувати ворожі сайти 24/7;
  • 300 хвилин на всі мережі по Україні, аби завжди мати змогу поширювати правдиву інформацію та бути на зв’язку;
  • безлім на YouTube та інші відео додатки, щоб український контент дивитися стало ще простіше;
  • 50 хвилин для дзвінків за кордон на номери 12 країн, щоб ви могли подзвонити рідним в інших країнах;
  • Роумінг - 50 бонусів для зв’язку у роумінгу, щоб телефонувати, відправляти SMS та користуватися інтернетом, навіть перебуваючи за кордоном.
  • SIM для планшета або SIM для другого телефона.  

Для абонентів передплати доступний ще й спеціальний пакет Київстар ТБ, а для клієнтів з тарифом ВСЕ РАЗОМ LOVE UA – гігабітний Домашній інтернет або статична IP-адреса.

Нагадаємо, що 2 червня ми запустили тариф LOVE UA для контрактних та бізнес-клієнтів, а тепер він доступний для усіх наших клієнтів, щоб кожен міг знайти свою Суперсилу. Тариф LOVE UA діє разом з іншими тарифами лінійки ТВІЙ, ВАШ та ВСЕ РАЗОМ і кожен може обрати той варіант, який підходить найбільше. Щоб перейти на новий тарифний план достатньо зателефонувати за номером 477 та обрати його в голосовому меню, у додатку для самообслуговування Мій Київстар чи завітати до нашого магазину.

Довідка про Київстар:

Київстар – найбільший український оператор електронних комунікацій, що станом на березень 2022 року обслуговував 26 млн абонентів мобільного зв’язку і понад 1 млн абонентів «Домашнього інтернету». Компанія надає послуги на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 4G. На сьогодні понад 90% населення України проживає у зоні мережі LTE. Київстар. Компанія забезпечує найвищу поміж мобільних операторів України середню швидкість передачі даних у мережі мобільного зв’язку, що підтверджується дослідженнями Speedtest від Ookla.

Клієнтам компанії доступні можливості мобільного, фіксованого зв’язку та інтернету, конвергентні рішення, а також інноваційні послуги Big Data, IoT, Cloud solutions, мобільні фінансові послуги, цифрове ТБ та ін. Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON, головний офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам). Київстар 24 роки працює в Україні та визнаний як найбільший платник податків на телеком ринку, кращий роботодавець та соціально відповідальна компанія.

Додаткова інформація: [email protected], www.kyivstar.ua

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

Як перемогти в енергетичній війні з Росією

Катування на окупованих територіях України: The Reckoning Project подав позов в Аргентині

Інтернет магазин пружин – підбір пружин за розмірами, каталог пружин з розмірами, продаж пружин

25 квітня в Києві відбудеться форум "Надлюди" від Forbes Ukraine

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА