17:37 23.06.2022

Експерти та дипломати обговорили політико-безпекові відносини між Україною та Ізраїлем - Посольство

1 хв читати

Напрями та шляхи оптимізації українсько-ізраїльської взаємодії в контексті реагування на виклики та погрози стали предметом зустрічі учасників круглого столу, який проводить Ізраїльський інститут регіональної зовнішньої політики. Про це повідомляється на сторінці Посольства України у соцмережі Facebook.

«Відбувся онлайн круглий стіл з тематики політико-безпекових відносин між Україною та Ізраїлем, в якому взяли участь провідні українські та ізраїльські експерти, політологи, дипломати, громадські діячі. Мета заходу – обмін думками щодо впливу війни в Україні на двосторонні відносини і регіональну ситуацію та визначити напрями і шляхи оптимізації українсько-ізраїльської взаємодії у контексті реагування на виклики та загрози сьогодення», - йдеться у повідомленні.

Посольство зазначає, що в ході заходу виступив Посол України в Ізраїлі Євген Корнійчук: «Він поінформував учасників про стан, перспективи та проблемні питання ізраїльсько-українського співробітництва».

За результатами круглого столу було домовлено продовжити відповідні експертні дискусії у різних форматах.

Співорганізаторами заходу виступили неурядова організація «Ізраїльські друзі України» (Ізраїль), Центр близькосхідних досліджень, «Українська призма» (Україна) за сприяння Посольства України в Державі Ізраїль.

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА