14:34 26.07.2022

Polis.ua першими в Україні інтегрували оплату полісів страхування криптовалютою

3 хв читати

Платформа онлайн страхування Polis.ua на хвилі диджиталізації страхування в Україні впровадили оплату страховок криптовалютою. Тепер кожен користувач BinancePay може оплатити поліс криптовалютою без виведення грошей. 

Polis.ua перші в Україні впровадили оплату страховок за допомогою BinancePay. 

Все більше людей користуються електронною валютою та мають криптогаманці. Відповідно зростає попит на оплату товарів та послуг криптовалютою. Також цьому сприяють й законодавчі ініціативи. 

Крім оплати Visa, MasterCard і додатком Приват-24 стало можливо сплачувати страховки криптовалютою. Оплата напряму через BinancePay без виведення коштів дозволяє уникнути серйозної комісії. Оформлення страховки нічим не відрізняється від звичайної процедури — достатньо лише на етапі оплати обрати BinancePay.

Якщо вартість страхового поліса здається високою, тоді платіж можливо розділити на частини. Скористатися оплатою частинами можуть клієнти monobank, ПриватБанку та А-Банку. Також можливо сплатити частину накопиченими балами Fishka.

Що таке Polis.ua  та чим він захопив інтерес користувачів? 

Polis.ua — це страховий агрегатор нового покоління, який дає можливість порівняти, вибрати та купити найбільш популярні страховки в Україні від провідних постачальників. Крім того, на платформі є багато інших корисних сервісів, від перевірки та оплати штрафів до вибору найкращих кредитних карток та онлайні кредитів.  Цілодобова підтримка, перевірені страхові компанії, найкращі ціни, кешбеки та знижки, можливість сплачувати криптовалютою та оформлювати “оплату частинами”. І все це онлайн, не виходячи з дому.

Загалом кінець 2021-початок 2022 року для компанії polis.ua стали проривними. Після ребрендингу кількість клієнтів зросла до 300 000 осіб, що для молодого страхового агрегатора — це неймовірний успіх. Понад 250 тисяч клієнтів оформили більше ніж 400 000 автоцивілок та зекономили 4,5 млн грн на кешбеках та знижках у рамках акцій, які постійно оновлюються на сайті. Максимальний кешбек за 2022 рік склав 4500 грн. 

Автоцивілка, туризм, страховка життя та здоров’я, майна та інше — все це можливо придбати за 5 хвилин. Особливо клієнтам подобається швидкий та зручний спосіб оформляти ОСЦПВ без паперової тяганини.

Купуйте Зелену картку від українських страхових компаній навіть за кордоном

Коли почалась війна і люди масово почали виїжджати за кордон, з’явилась необхідність щось зробити зі страховкою автівок для виїзду в іншу країну. 

Polis.ua за декілька тижнів після початку війни розробив страховий агрегатор Зеленої картки. За допомогою агрегатора, клієнт може самостійно обрати страхову компанію з декількох варіантів. Крім того, оформити Зелену картку можна навіть, якщо знаходишся за кордоном, що допоможе не переплачувати за європейську автоцивілку. 

Це також стосується й туристичної медичної страховки. Класний пошукатор страхових (як позиціонує себе Polis.ua) пропонує страхові компанії, в яких можливо оформити Туристичну страховку перебуваючи за кордоном.

Чому клієнти обирають саме Polis.ua?

Сервіс співпрацює з надійними страховими компаніями України. Принцип компанії — дбати про фінансову безпеку та конфіденційність своїх клієнтів. Саме тому агрегатор ретельно слідкує за репутацією кожної організації, що надає послуги через Polis.ua. На сайті є незалежний рейтинг страховиків, який складається з відгуків клієнтів, оцінки МТСБУ та InsuranceTop.

Переваги Polis.ua:

  • вартість страхових полісів нижче ніж у страхових компаній;
  • можливість заощадити на придбанні поліса;
  • чуйна служба підтримки на зв’язку 24/7 та допомагає на кожному кроці оформлення документа;
  • зручний та швидкий доступ до кращих пропозицій від страхових компаній;
  • безпечна оплата безпосередньо на рахунки страхових компаній та банківських установ;
  • інтеграція з додатком «Дія» та BankID;
  • «ні» паперовій тяганині – всі документи зберігаються в електронному форматі з безстроковим доступом до них;
  • регулярне сповіщення про зміну статусу страховки, закінчення терміну її дії та отримання штрафів;

“Впроваджуючи інноваційні технології та постійно вдосконалюючи клієнтський інтерфейс, команда стартапу POLIS.UA, щонайменше виправдовує свою позицію класного пошукатора страхових продуктів. А можливо є лідером в процесі диджиталізації страхування в Україні”, — зауважив генеральний директор компанії Polis.ua Дмитро Дорошевський.

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА