01:41 28.07.2022

Ferrexpo передала гуманітарну допомогу до Запоріжжя

2 хв читати

Kомпанія Ferrexpo надала товари гуманітарного призначення для внутрішньо переміщених осіб із Бердянська, які розмістились у Запоріжжі.

Місто Бердянськ біля Азовського моря було окуповане з перших днів війни. Окупанти зайняли всі адміністративні будівлі та бази, встановили свій контроль над містом. Зараз у місті немає газу, є велика проблема з продуктами, готівкою, медикаментами та пальним. Час від часу чути вибухи, у місті відсутній мобільний зв'язок, частково відсутнє електропостачання. У довоєнний час у місті Бердянськ проживало понад 110 тис. жителів, більшість з них були змушені евакуюватись з міста, щоб вижити.

Тисячі жителів Бердянська, що втекли від війни, на сьогодні знайшли прихисток у Запоріжжі. Ці внутрішньо переміщені особи потребують гуманітарної підтримки, а саме базових побутових речей та нормальних умов життя. Багато сімей прибули із маленькими дітьми та людьми похилого віку.

За словами Юрія Химича, керівника програм корпоративної соціальної відповідальності Ferrexpo в Україні, необхідно підтримати людей, які змушені були покинути свої домівки в Бердянську, допомогти їм повернутися до нормального життя й почати адаптуватися до нової реальності. На сьогодні коштом Гуманітарного фонду Ferrexpo придбано та доставлено в Запоріжжя продукти харчування, засоби гігієни та медикаменти на суму понад 2 млн. грн.

Основний акціонер Ferrexpo Костянтин Жеваго особисто бере участь в обговоренні проблемних питань спільно з менеджментом Ferrexpo, здійснює моніторинг ситуації в Україні та відгукується на запити про допомогу в ті регіони, де її найбільше потребують.

«Наближення перемоги та найшвидше відновлення прстраждалих регіонів і країни в цілому - та мета, яка об'єднує керівників та працівників Ferrexpo. Кожен із нас робить все можливе для цього», - зазначили в Компанії.

Довідка про Ferrexpo:

Ferrexpo – швейцарська залізорудна компанія з активами в Україні. Акції Ferrexpo входять до преміального лістингу Лондонської фондової біржі за індексом FTSE 250 (тікер FXPO). Група виробляє високоякісні залізорудні окатки преміум-класу для металургійної промисловості, які порівняно з  використанням більш поширених видів залізорудної сировини дозволяють зменшити викиди вуглецю і підвищити продуктивність виробників. Підприємства Ferrexpo забезпечують сировиною світову металургійну промисловість понад 50 років. У 2021 році Група виготовила 11,2 мільйонів тонн залізорудних окатків, завдяки чому компанія Ferrexpo стала 3-м найбільшим експортером окатків у світі з часткою ринку приблизно 9%. Група має широку клієнтську базу, до якої входять сталеливарні підприємства по всьому світу, у тому числі в Австрії, Німеччині, Японії, Південній Кореї, Тайвані, Китаї, Словаччині, Чехії, Туреччині, В’єтнамі та США. Додаткову інформацію можна знайти на сайті www.ferrexpo.com.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фільм "THE CHOICE" виробництва KALYNA FILM, який здобув перемогу на Міжнародному жіночому кінофестивалі в Торонто, стає резонансною подією у світі

Безоплатна юридична допомога для ВПО: перелік ініціатив та організацій

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 10 – 12 травня

125 млн грн кредитних лімітів: як користуються карткою АТБ від Sense Bank

Рішення BIMEX Ukraine для захисту кіберпериметру установ та організацій МОЗ України

Зелений квітень: місяць важливих екоініціатив у торговельних комплексах Arricano

У Києві відбувся показ колекції, присвячений 5-річчю бренду YS Couture by Yanis Stepanenko

Поради щодо харчування для боротьби з холестерином від експертів: акцент на авокадо

Всеукраїнський День Логіста - 30-31 травня в Києві пройде наймасштабніша логістична виставка в Україні

4,6 млрд грн податків перерахувала до бюджету група ОККО у першому кварталі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА