18:42 29.07.2022

Ізраїль надіслав до України 25 тисяч продуктових наборів

1 хв читати
Ізраїль надіслав до України 25 тисяч продуктових наборів

Чергова партія гуманітарної допомоги у вигляді 25 тисяч продуктових наборів швидкого приготування доставлена в Україну з Ізраїлю. Про це повідомляється на сторінці Посольства України в Ізраїлі у соцмережі Facebook.

«Ізраїль надіслав черговий гуманітарний вантаж в Україну. Даний вантаж став продовженням попередніх гуманітарних постачань», - йдеться в повідомлені.

Посольство також зазначає, що ізраїльські благодійні фонди та організації на постійній основі передають в Україну вантажі медикаментів, продуктів харчування та засобів першої необхідності.

«Дана допомога є надзвичайно важливою, особливо у тих міста, які найбільше страждають від триваючої російської агресії. Щира подяка усім причетним організаціям та відомствам Держави Ізраїль», - підкреслили у диппредставництві.

У свою чергу посол Ізраїлю в Україні Міхаель Бродський зазначив, що 25 тисяч продуктових наборів будуть спрямовані у Харків.

Як відомо, 14 липня Міністерство оборони Ізраїлю направило до України 1500 комплектів захисних шоломів та бронежилетів, сотні костюмів спорядження для саперів, 1000 протигазів та десятки систем очищення повітря.

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА