11:03 02.08.2022

Ferrexpo допомагає відновити транспортну інфраструктуру Сумщини

2 хв читати

За понад 30 днів в окупації російськими військами в місті Тростянець Сумської області було повністю зруйновано авто та залізничний вокзали, підприємства та установи, лікарні, всі магазини та аптеки, адмінбудівлі та сотні приватних будинків. Російські військові знищили або викрали автомобілі швидкої допомоги, а також комунальний транспорт.

На даний момент місто вкрай потребує комунальної техніки та транспорту. Компанія Ferrexpo вивчила дане питання й раніше вже придбала та передала автобус, який полегшив ситуацію з пасажирськими перевезеннями. Керівництво міста Тростянець звернулося також із проханням про придбання вантажних автомобілів, необхідних для покращення роботи комунальних підприємств. Основний акціонер Ferrexpo Костянтин Жеваго ініціював оперативну закупівлю та доставку автівок у місто.

Два сучасних спеціалізованих вантажних автомобіля Hyundai HD 78 відразу почали працювати на благо громади для виконання завдань з відбудови міста та повернення до мирного життя. Вартість закупівлі транспортних засобів становить понад 4 млн. гривень.

“Пріоритетним завданням для нашої компанії є надання допомоги найбільш постраждалим регіонам. Завдання Гуманітарного фонду, створеного з перших днів війни, полягають у відновленні роботи закладів та установ соціальної та бюджетної сфери, комунальних підприємств, транспортної інфраструктури постраждалих населених пунктів, а також вирішення низки ініціатив щодо подолання гуманітарної кризи: постачання продуктів харчування й ліків, доставка питної води та гігієнічних засобів тим, хто цього потребує в першу чергу”, - зазначили в Ferrexpo.

Довідка про Ferrexpo:

Ferrexpo – швейцарська залізорудна компанія з активами в Україні. Акції Ferrexpo входять до преміального лістингу Лондонської фондової біржі за індексом FTSE 250 (тікер FXPO). Група виробляє високоякісні залізорудні окатки преміум-класу для металургійної промисловості, які порівняно з  використанням більш поширених видів залізорудної сировини дозволяють зменшити викиди вуглецю і підвищити продуктивність виробників. Підприємства Ferrexpo забезпечують сировиною світову металургійну промисловість понад 50 років. У 2021 році Група виготовила 11,2 мільйонів тонн залізорудних окатків, завдяки чому компанія Ferrexpo стала 3-м найбільшим експортером окатків у світі з часткою ринку приблизно 9%. Група має широку клієнтську базу, до якої входять сталеливарні підприємства по всьому світу, у тому числі в Австрії, Німеччині, Японії, Південній Кореї, Тайвані, Китаї, Словаччині, Чехії, Туреччині, В’єтнамі та США. Додаткову інформацію можна знайти на сайті www.ferrexpo.com.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Вирішення проблем трудоресурсного забезпечення в Україні: сучасна економічна модель, освіта та житлові умови

АЛЛО передаватиме з кожної онлайн-оплати 100 гривень на медичні інновації в Superhumans Center

Sense SuperApp увійшов у ТОП-5 цифрових банків для бізнесу в регіоні

Чому саме індукція: 5 переваг трендової плити

Найцікавіші, найкреативніші та найоригінальніші подарунки для твоєї коханої жінки

1,15 млрд грн клієнти Sense Bank вклали у військові облігації

"Відчувай! Проявляй! Рухайся далі!": який вектор обрав девелопер ТРК в Україні Arricano для ініціатив у новому сезоні?

Poligon Project представляє BEREZEN - виставку сучасного мистецтва у Київському просторі живої культури «Кудрявка»

5,2 мільйона гривень на розвиток жіночого підприємництва: стартує новий сезон візійного акселератора "Відважна 2. Масштабування та діджиталізація"

28 березня відбудеться захід ProfVentFasad

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА