10:30 04.08.2022

Робота за кордоном без тривог

3 хв читати
робота

Що може нам дати робота за кордоном? Відповідь на це питання давно шукають ті, хто хоче поїхати в інші країни, але через свої страхи не наважуються зробити перший крок. Насправді ж, такий досвід не залишається непоміченим як в іноземних країнах, так і на Вітчизні. Але де краще працевлаштуватися українцю? Про це ми розкажемо нижче.

Які страхи стримують українців від роботи за кордоном?

Існує безліч страхів та тривог щодо питання роботи за кордоном. Хтось просто боїться залишати батьківський дім або свою сім'ю, у когось тліє недовіра до своєї другої половинки, хтось хоче отримувати великі гроші, але не бажає працювати (але ми всі знаємо, що на дурняк сир буває тільки в мишоловці). Також зустрічаються випадки, коли людей стримує незнання іноземної мови та сам страх перед іншою країною. 

Крім того, існує страх довіри. Особливо це стосується агенцій по працевлаштуванню за кордоном. І це не дивно, адже на ринку з’явилося досить багато шахраїв, які так і намагаються на довірливих громадянах «наварити» велику суму грошей. Тому варто завжди перевіряти інформацію та відгуки попередніх клієнтів не тільки в агенції, а й на спеціалізованих форумах та сайтах. 

Але зробивши цей перший крок, людина відкриває для себе:

  • Побут, традиції, культуру, соціальні фактори інших країн;
  • Новий смак життя;
  • Нові знайомства на міжнародному рівні;
  • Можливість залишитися на постійній основі в обраній країні та влаштувати своє особисте та професійне життя там;
  • Європейський рівень комфорту на місцях роботи;
  • Достойну оплату праці в європейській валюті;
  • Практику іноземних мов з носіями та ін.

Якщо вже людина вирішує їхати за кордон на заробітки, вона обирає роботу в Польщі або в Німеччині. 

Робота в Польщі для українців

Робота в Польщі вабить українців з кількох причин. До них можна віднести географічне розташування країни, адже Польща межує з Україною. Чому достатньою кількох годин, щоб перетнути кордон і бути вдома. 

Інша причина - це європейська країна, яка постійно розвивається і дає можливості для розвитку всім охочим (у тому числі й іноземцям). Тобто, приїхавши сюди та відпрацювавши кілька років ви можете отримати вид на проживання, безкоштовну вищу освіту, якісне медичне обслуговування та достойну заробітну плату, на яку ви застосовуєте. До того ж, як варіант для майбутнього розвитку, ви можете відкрити власну справу, яка буде приносити непоганий дохід.

Робота в Німеччині для українців

Робота в Німеччині – це зовсім інший рівень для розвитку та перспектив. Заробітні плати в цій країні в рази вище наших, вітчизняних. Тут уважно слідкують за тим, щоб ця робота виконувалась якісно. Якщо людина працює свої години, їй обов'язково буде нарахована доплата до заробітної плати.  

Особливо в Німеччині цінуються кваліфіковані фахівці, які вже мають досвід роботи у певних сферах. Наприклад, програмування, інженерія, економічна сфера, та ін. 

Але своє місце можуть і знайти люди, які зовсім не мають стажу роботи, такі як студенти. Для таких згодяться сезонні роботи (особливо під час зимових та літніх канікул). Вони можуть працювати офіціантами, продавцями на зимових ярмарках, аніматорами, покоївками в готелях та хостелах, промоутерами та ін. 

Як можна знайти роботу за кордоном?

Якщо ви наважилися поїхати за кордон на заробітки, вам варто подбати про місце роботи заздалегідь. Для цього достатньо звернутися до «Amountwork.com». Наш сайт допоможе вам знайти високооплачуване місце роботи відповідно до вашої кваліфікації, рівню знань мови, навичкам та побажанням. Ми надаємо велику базу з вакансіями від  з усіх працедавців за кордоном. 

Звертайтеся до «Amountwork.com»! Ми чекаємо на вас!

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА