22:30 05.08.2022

Як у цей складний час обійтися без централізованого водопостачання?

2 хв читати

Можливо, цей огляд від експертів https://pedrollo-ua.com.ua допоможе зорієнтуватися в насосному устаткуванні та зрозуміти чим може бути корисним насос для води?

У деяких регіонах України виникла гостра проблема із водопостачанням. Люди змушені щодня стояти в черзі за привізною водою, така ситуація виникла у Донецькій та Луганській області.

Вирішення цієї проблеми полягає в організації джерела водопостачання самотужки. Необхідно пробивати свердловину або використовувати джерело води у вигляді колодязя або озера. Вручну набирати воду з колодязя щодня дуже важко. Тому – врятує ситуацію таке обладнання як насос для колодязя.

Цей пристрій підвішується за допомогою троса на відстані 1 метр від дна колодязя. Насоси даної серії хороші тим, що оснащені вимикачем поплавця. Відповідно, в них уже вбудований захист від сухого ходу. Як тільки рівень води знижується нижче необхідної позначки, насос вимикається. Система охолодження працює за рахунок занурення у рідину. Значить, і перегрів йому не страшний навіть у +40 ℃.

У комплекті з моделями Pedrollo UP та NK поставляється кабель електроживлення, довжина кабелю може досягати 20 метрів. Потрібно буде придбати лише шланг необхідної довжини та пускове реле. Насоси цієї серії відрізняються високою продуктивністю та безвідмовністю в роботі. Можна сміливо експлуатувати такий пристрій 24/7.

Тепер торкнемося питання облаштування свердловини. Перед тим як пробивати свердловину, потрібна консультація експертів, перевірка наявності підводної річки та стану ґрунту. Дуже не приємна ситуація, коли куплено обладнання, пробита свердловина, вже й довгоочікувана вода почала надходити зі шланга, а якість води технічна. Чому так відбувається? З метою економії не добили свердловину до потрібної глибини, зупинили процес на півдорозі. І в насосне обладнання може потрапляти мул, пісок чи глина. Деякі горе експерти стверджують, що свердловина промиється та піде довгоочікувана чиста вода. Але не варто цьому твердженню довіряти. По-перше, якщо неправильно пробито свердловину та встановлено обладнання, то чисту воду можна і не дочекатися. По-друге, є допустиме граничне значення вмісту піску у воді для нормальної роботи насосного обладнання. Наприклад, для серії свердловинних насосів Pedrollo 4BLOCK максимальний вміст 200 г/м³. Якщо перевищено граничне значення вмісту піску для певної моделі насоса, то готуйтеся через деякий час викинути насос, він просто не витримає навантаження і двигун прийде в непридатність.

Якщо у вас виникають питання щодо насосного обладнання, експерти нашого інтернет-магазину готові відповісти та надати професійну консультацію безкоштовно.

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

Як перемогти в енергетичній війні з Росією

Катування на окупованих територіях України: The Reckoning Project подав позов в Аргентині

Інтернет магазин пружин – підбір пружин за розмірами, каталог пружин з розмірами, продаж пружин

25 квітня в Києві відбудеться форум "Надлюди" від Forbes Ukraine

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА