11:10 25.08.2022

ТОП 5 дешевих криптовалют для купівлі на WhiteBIT

3 хв читати

Для того, щоб почати інвестувати в криптовалюту, зовсім не обов'язково купувати дорогі активи. Існує низка якісних та дешевих аналогів того ж Біткоїну, які підходять для інвестування на WhiteBIT. Купуючи та зберігаючи криптовалюту на централізованій біржі, ви отримуєте гарний рівень захисту як ваших активів, так і особистих даних. Але просто зберігати криптовалюту буває нудно. Тому кожен, хто починає свій шлях у крипті, рано чи пізно вдається до трейдингу. Але спершу треба вирішити, яку криптовалюту купити. Для цього необхідно вивчити ціни криптовалют та визначити, які активи підходять саме вам.

XRP

Ця цифрова валюта працює на платформі цифрових платежів, побудованій зверху бази даних розподіленого реєстру. Має вихідний код, заснований не на блокчейні, а на базі даних. XPR була створена як швидка, менш витратна і більш масштабована альтернатива іншим цифровим активам і наявним платформам грошових платежів. Її можна купити на будь-якій криптовалютній біржі. Зберігати цю криптовалюту можна різними способами та майже на всіх відомих криптобіржах.

На 6.08.2022 ціна 1 XPR складає 13,92 гривні (+1,561%).

Chainlink (LINK)

Не всі в курсі, що LINK є децентралізованою мережею оракулів, які мають пов'язувати контракти з даними реального світу. Розробили їх Стів Елліс та Сергій Назаров. Криптовалюта LINK використовується як оплата праці операторів вузлів. Враховуючи той факт, що в мережі є система репутації, ті постачальники вузлів, які мають більшу кількість LINK, отримують більше винагород.

На 6.08.2022 ціна 1 LINK складає 298,60 гривень (+5,278%).

USD Coin (USDC)

Стейблкоїн USD Coin прив'язаний до вартості долара США. В обігу кожна одиниця цієї криптовалюти забезпечується 1 доларом, який зберігається в резерві як у вигляді готівки, так і короткострокових облігацій казни. Існує думка, що USD Coin випускають регульовані фінансові установи. Запустили USD Coin в обмеженій кількості восени 2018 року. Розробляли стейблкоїн для світу, де поширені безготівкові операції. Саме він є найнадійнішим варіантом притулку для криптотрейдерів на нестабільний час. Компанії можуть приймати платежі у цифрових активах.

На 6.08.2022 ціна 1 USD Coin складає 37,13 гривень (+0,4).

Stellar (XLM)

Stellar – розподілена мережа з відкритим вихідним кодом, що належить спільноті. Її використовують для полегшення трансферів між активами. Stellar намагається полегшити перекази за допомогою високої пропускної здатності, залишаючись відкритою фінансовою системою. Ще одна мета — забезпечення людини з будь-яким рівнем доходу доступом до бюджетних фінансових послуг. Ця мережа має власну цифрову валюту XLM. Придбати її також можна на будь-якій відомій криптовалютній біржі.

На 6.08.2022 1 XLM складає 4,26 гривні (– 0,24)

Polygon (MATIC)

MATIC є власними структурованими токенами платформи Poligon. Вона має гнучку структуру, яка підтримує створення різного типу застосунків. Токени MATIC відіграють важливу роль у забезпеченні системи та її керуванні. За допомогою токенів MATIC здійснюються платіжні послуги на Poligon, а також MATIC є розрахунковою валютою між користувачами, що працюють у даній екосистемі. Випуск токенів MATIC відбувається щомісяця.

На 6.08.2022 1 MATIC складає 34,45 гривні (+2,72).

Існують як дорогі криптовалюти, так і дешеві. Але ясно те, що з кожним роком їх популярність лише зростає та продовжує набирати оберти. На ринку криптовалют є тисячі активів, але не всі з них гарантують вигоду. Щоб обрати проєкт для вигідного інвестування, треба поринути у віртуальний світ токенів, вивчити їх та ринок навколо.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА