15:22 01.09.2022

1xBet просить українські ЗМІ перевіряти інформацію

2 хв читати

За останні тижні в ЗМІ з'явилася низка критичних матеріалів, де згадується міжнародна букмекерська компанія 1xBet. Зареєстрований на Кюрасао бренд, зі штаб-квартирою на Кіпрі, зазнав нищівної критики, яка за стилем публікацій нагадує замовні матеріали.

Висмикування фактів з контексту, а то й додумування їх, підміна емоціями обґрунтованої аргументації, бажання за будь-яку ціну знайти російський слід у діяльності 1xBet - усе це наводить на думку про замовний характер публікацій.

У більшості випадків ми не реагуємо на подібні вкиди, оскільки зацікавленість їх авторів у притягуванні завдання до бажаної відповіді помітна неозброєним поглядом. Однак зробимо виняток заради нової "сенсації", яка є настільки абсурдною, що ми вирішили за потрібне її прокоментувати.

Виконавці останнього чорного піар-випаду на адресу 1xBet вирішили зовсім не заморочуватися. Тому, фабрикуючи новий фейк, просто вигадали уявну акцію від компанії "1хСтавка" і приписали її 1xBet.

По-перше, будь-який охочий, озброївшись VPN, може переконатися, що цієї акції чи будь-яких оголошень щодо неї на сайті російської букмекерської компанії не існує. По-друге, це вже не вперше, коли бренд 1xBet спробували абсолютно необґрунтовано пов'язати з "1xСтавка".

Ми неодноразово заявляли й повторюємо знову: 1xBet не має жодного стосунку до компанії "1хСтавка". Про це ми заявляємо з моменту появи бренду "1хСтавка", якому помилково почали приписувати причетність до компанії 1xBet.

Радимо представникам ЗМІ не ганятися за явно жовтими замовними матеріалами та робити хоча б поверхневий фактчекінг того, що їм пропонується опублікувати.

З повагою, команда 1xBet.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поради щодо харчування для боротьби з холестерином від експертів: акцент на авокадо

Всеукраїнський День Логіста - 30-31 травня в Києві пройде наймасштабніша логістична виставка в Україні

4,6 млрд грн податків перерахувала до бюджету група ОККО у першому кварталі

Відома українська співачка Jerry Heil стала амбасадором бренда "Моршинська"

В Україні стартувала благодійна ініціатива «Із сердечком обирай – госпітальєрок одягай»

Альянс українських організацій громадянського суспільства та віцепрем'єр Верещук обговорили співпрацю з міжнародними донорами

Купувати одяг оптом з Туреччини стало легше

Найкращі онлайн майданчики для купівлі автомобіля в Україні

РФ здійснила цілеспрямовану атаку на цивільне населення Одеси, - Посольство України в Ізраїлі

Культурна спадщина Києва: літаючу тарілку буде збережено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА