21:22 08.09.2022

Новий продукт на ринку медичного страхування колективу

2 хв читати

Умови воєнного часу змушують компанії скорочувати витрати, шукати нові варіанти оптимізації внутрішніх процесів та розподілу коштів. Актуальним питанням є вирішення потреби співробітників у медичній підтримці з одного боку(особливо за кордоном) та високу вартість страхування для компанії з іншого. Тож нові реалії змушують шукати нові рішення.

Uwell – українська компанія, яка працює за принципами неострахування та поєднує в собі декілька напрямів - функції страхового брокеру, онлайн клініку та медичний супровід. 

Така система на практиці дозволяє компаніям заощаджувати від 30% звичайного бюджета на страхування колективу. Компанії платять тільки за ті послуги, якими дійсно скористались їх співробітники. Невикористаний бюджет повертається у якості кеш беку до компанії, а команда отримує медичну підтримку 24\7

Власна команда лікарів, дбайливий консьєрж сервіс та мобільний додаток дозволяють повністю забрати на себе вирішення будь-яких медичних питань компанії. Саме завдяки цьому рівень задоволеності клієнтів Uwell складає 4,9 з 5.

«З 24 лютого стався новий переломний етап, який вимагав швидкого реагування, гнучкості та адаптивності під нові умови. Проблема релокованих співробітників, вирішення їх питань на місцях впала на плечі HR. І це стало ще одним наглядним прикладом ефективності нашої системи. 

Завдяки розробленому нами асистансу, наші клієнти були забезпечені постійним зв’язком з лікарями, супроводжуючими їх 24/7 як по Україні, так і за її межами. Також критичним було питання отримання специфічних, життєво необхідних ліків, які з початку повномасштабного вторгнення бути в дефіциті. І це питання ми теж брали на себе - шукали волонтерів, аптеки, домовлялись щодо доставки тощо. Тож ми забираємо на себе всі медичні питання співробітників - консультування, супровід (за кордоном також), організація мед заходів, тощо» — Олексій Яснопольський, СЕО Uwell.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фільм "THE CHOICE" виробництва KALYNA FILM, який здобув перемогу на Міжнародному жіночому кінофестивалі в Торонто, стає резонансною подією у світі

Безоплатна юридична допомога для ВПО: перелік ініціатив та організацій

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 10 – 12 травня

125 млн грн кредитних лімітів: як користуються карткою АТБ від Sense Bank

Рішення BIMEX Ukraine для захисту кіберпериметру установ та організацій МОЗ України

Зелений квітень: місяць важливих екоініціатив у торговельних комплексах Arricano

У Києві відбувся показ колекції, присвячений 5-річчю бренду YS Couture by Yanis Stepanenko

Поради щодо харчування для боротьби з холестерином від експертів: акцент на авокадо

Всеукраїнський День Логіста - 30-31 травня в Києві пройде наймасштабніша логістична виставка в Україні

4,6 млрд грн податків перерахувала до бюджету група ОККО у першому кварталі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА