15:10 18.11.2022

Arricano та Київський національний університет імені Тараса Шевченка підписали Меморандум про співпрацю

2 хв читати
Arricano та Київський національний університет імені Тараса Шевченка підписали Меморандум про співпрацю

17 листопада 2022 року між компанією Arricano та Київським національним університетом імені Тараса Шевченка було підписано Меморандум про співпрацю з метою координації зусиль у сфері науки, творчого і освітнього розвитку ком’юніті та реалізації КСВ-стратегії Сторін.

Серед напрямів співпраці, визначених Документом:

  • Організація спільних заходів, спрямованих на максимальне залучення та розвиток активної молоді, зокрема, проведення та організацію конференцій, семінарів, круглих столів, зустрічей тощо.
  • Розробка і реалізація спільних проєктів, спрямованих на привернення уваги до важливих соціальних та освітніх проблем, підвищення освітнього рівня спільноти, творчий та культурний розвиток молоді.
  • Залучення фахівців Університету до освітніх, творчих, благодійних, культурних та соціальних ініціатив Arricano.

"У цей важкий для країни час Університетам і бізнесу варто об'єднувати зусилля та створювати можливості для молоді. Сподіваємося, що співпраця із Arricano дозволить не лише знайти цікаву роботу нашим студентам, а й надасть додаткові перспективи для розвитку волонтерського руху, підтримки талановитої молоді, поширення національних цінностей серед студентів. Також ми вже обговорили з компанією плани щодо популяризації науки та наукових досягнень України серед населення. Ми маємо чим пишатися, однак мало знаємо про результати роботи вітчизняних науковців. Саме час це виправити”, - зазначила проректорка з науково-педагогічної роботи КНУ, Інна Степанець.

Сторони вже обговорили найближчі плани та розпочинають роботу над їх реалізацією.

"У Arricano чітка визначена КСВ-позиція. Одним із соціальних пріоритетів компанії є підтримка й освітньо-творчий розвиток спільноти, залучення активної молоді, як потужної сили майбутнього відновлення та розбудови країни, до наших ініціатив. Ми раді розпочати співпрацю з Київським національним університетом імені Тараса Шевченка, який є національним центром науки і культури, та плануємо разом реалізувати вагомі освітні, творчі, культурні й соціальні проєкти", - прокоментувала СЕО Arricano, Анна Чуботіна.

"Як випускниця Київського національного університету імені Тараса Шевченка, з радістю і гордістю розпочинаю співпрацю з найкращим вищим навчальним закладом України. Впевнена, що Arricano і КНУ реалізують багато важливих та цікавих ініціатив, спрямованих на покращення життя суспільства, розвиток науки, підтримку талановитої молоді", - відзначила директорка з маркетингу Arricano, Інна Морозова.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА