18:05 27.12.2022

Де можна подивитися футбольні матчі онлайн в Україні

2 хв читати

Сьогодні для отримання повного доступу до трансляцій найкращих футбольних змагань достатньо високошвидкісного інтернету та готовності заплатити за послуги медіасервісу. Фактичним монополістом ринку є компанія Megogo. Їй належать права ледь не на всі закордонні та міжнародні турніри, цікаві українському глядачеві. На каналах Megogo можна побачити матчі онлайн, що відбуваються в рамках:

  • єврокубків,

  • провідних європейських чемпіонатів,

  • УПЛ,

  • національних кубків,

  • змагань збірних.

Більшість цих поєдинків доступна лише передплатникам сервісу. Також у максимальному пакеті представлені всі інші українські канали, які транслюють помітні футбольні та спортивні події. Послуга коштуватиме 299 грн на місяць, причому на сайті Megogo постійно проводяться акції, що дозволяють серйозно знизити цю суму. Окрім тарифу «Максимальний», є пакет «Спорт», в якому доступні лише тематичні канали. Така передплата сьогодні коштує 199 грн без урахування знижок.

Якщо не хочеться стежити за матчами онлайн на Мегого, є альтернатива у вигляді інших медіасервісів та кабельного телебачення. Найцікавіший контент сьогодні надає компанія Setanta Sports. Тут можна в повному обсязі подивитись АПЛ, Бундеслігу, УПЛ, Формулу 1, НХЛ, НБА та інші цікаві змагання. Канали Setanta Sports є на Megogo, але передплатники інтернет-платформи отримують доступ до значно більшої кількості захопливих трансляцій.

З безплатних сервісів на увагу заслуговує контент «Суспільного». Там регулярно показують великі міжнародні змагання: олімпіади, чемпіонати світу та Європи з різних видів спорту. У листопаді-грудні цього року глядачі можуть насолоджуватися іграми чергового футбольного мундіалю. Трансляції доступні на регіональних телевізійних каналах та на сайті Суспільне Спорт.

Де дізнаватися про останні новини футболу

Дивитись змагання у прямому ефірі — справа цікава, але неможливо приділяти цьому весь свій час. До того ж, іноді улюбленим дозвіллям можуть стати на заваді такі речі, як робота, прихід гостей або зустріч із друзями в кафе. У подібних ситуаціях доводиться дізнаватися про останні новини футболу в текстовому режимі. Для цього достатньо зайти на спортивний сайт та ознайомитись з актуальною стрічкою.

Багато майданчиків пропонують стежити за прямими трансляціями в онлайні. Вони ведуть текстові репортажі з докладним описом всього, що відбувається зараз. Таким чином, побіжного погляду достатньо, щоб не просто дізнатися рахунок, а отримати максимум відомостей про події. Окрім трансляцій та новин футболу, на спортивних сайтах є багато цікавого. Аналітика, прогнози, інтерв'ю, відео, статистика, авторські матеріали — все це доступно абсолютно безкоштовно.

Автор sport.ua: Сергій Циба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА