15:03 13.03.2023

13-14 квітня 2023 року відбудеться II Науково-практична конференція "Зелене будівництво"

2 хв читати

13-14 квітня 2023 року відбудеться II Науково-практична конференція "Зелене будівництво" ("Green Construction”) на базі кафедри технологій захисту навколишнього середовища та охорони праці Київського національного університету будівництва і архітектури.

Захід залучає до діалогу представників державних органів, освіти та науки, громадських організацій, бізнесу, топ-менеджерів, провідних фахівців, журналістів та стейкголдерів у галузі енергоефективного та дружнього до довкілля "зеленого" будівництва.

Захід відбудеться у змішаному режимі, участь безкоштовна.

Матеріали конференції разом з заявкою на участь (додаток) слід надсилати електронною поштою на адресу [email protected].

Оргкомітет конференції залишає за собою право відмовити в друкуванні матеріалів, які не відповідають вимогам до оформлення або мають реферативний характер, а також на незначне редагування отриманих матеріалів. Автори отримують електронну версію матеріалів конференції.

Партнери:

Партнери:

Київська обласна рада; Підкомітет з питань містобудування, благоустрою та земельних відносин у межах території забудови Комітету Верховної ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування; Державне підприємство «Науково-дослідний та конструкторсько-технологічний інститут міського господарства»; Одеський державний екологічний університет; Національний університет «Львівська політехніка»; Національний університет, «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»; Інженерний навчально-науковий інститут ім. Ю. М. Потебні Запорізького національного університету; Донбаська національна академія будівництва і архітектури (Краматорськ); Академія будівництва України; Академія технічних наук України; Художня студія 22 ART HUB; Національна спілка журналістів України; International Technology Transfer Association (ITTA); Агенція відбудови України; Ченстоховська політехніка; Азербайджанський архітектурно-будівельний університет; Грузинський технічний університет; Клуб експертів.

Регламент доповіді – 7-10 хвилин.

Контактні телефони організаційного комітету конференції:
Жукова Олена Григорівна +38(096)8752104, +38(063)8136063;
Ткаченко Тетяна Миколаївна +38(067)353-38-77, +38(066)529-91-36

Інтерфакс-Україна - інформаційний партнер 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА