12:24 15.03.2023

ТРЦ Arricano влаштували ART-весну

3 хв читати
ТРЦ Arricano влаштували ART-весну

Усі ТРК Arricano навесні стали просторами для натхнення та затишних зустрічей з найдорожчими людьми. 11 березня ТРК "Проспект" у Києві, ТРК CITY MALL у Запоріжжі та ТРК "Сонячна Галерея" у Кривому розі зібрали містян на ART-весну, аби разом надихнутися мистецтвом і втілити свої креативні задуми.

ТРК "Проспект" ініціював створення артоб’єкту "Весна свободи". Упродовж п’яти годин і дорослі, і діти власноруч малювали велике панно, площею 24 м2, в атріумі ТРК "Проспект". Заквітчаний герб України ожив у торговельному комплексі за допомогою крейди. Різнокольорове зображення несе важливий для кожного українця сенс: герб як символ непорушності української державності, ластівки як втілення свободи, квіти як символ життя та оновлення. Наразі "Весна свободи" є самобутньою окрасою ТРК "Проспект".

На 5 тематичних локаціях ТРК підготував серію активностей для різних вікових категорій. Усі охочі долучилися до авторського майстер-класу з ікебани від Олени Капранової, викладачки Українсько-Японського центру КПІ й професорки ікебани 3-го ступеня, та її колеги Світлани Гончаренко. Крім цього, відвідувачі створили креативні яскраві букети з сухих квітів під керівництвом професійного стиліста Олени Лескової.

Найменші стали найбажанішими гостями на Дні народженні ляльки Барбі. ТРК "Проспект" підготував для дітей ігрові зони Barbie та Hot Wheels, аби дівчатка та хлопчики досхочу гралися іграшками, багато фотографувалися на локації для selfie та малювали. День народження важко уявити без подарунків, тож цьогоріч їх підготував ТРК "Проспект". Красиві ляльки Barbie з нової колекції, а також ігровий набір від Hot Wheels чекали на своїх власників.

Упродовж заходу в атріумах і на центральній локації ТРК лунала жива музика у виконанні піаніста, саксофоніста та вокальних груп.

Завершив приємний весняний вечір довгоочікуваний розіграш подарунків. Головний призом був інноваційний смартфон Samsung Galaxy S23 Ultra з нової серії ґаджетів від Samsung.

ТРК CITY MALL та ТРК "Сонячна Галерея" розквітнули з весною й підготували красиві фотозони для своїх гостей. 11 березня торговельні комплекси закликали надихатися мистецтвом й разом створити артоб’єкт "Дерево натхнення" із паперових символів свободи – ластівок. ТРК організували майстер-клас з орігамі зі створення цих тендітних пташок і красивих квітів. Поринути у творчу атмосферу допомогла жива музика та художник, який упродовж вечора писав портрети олівцем та кавою для всіх охочих. Доповнив захід – розіграш неймовірних подарунків від торговельних комплексів Arricano. Головний приз – подарункові сертифікати на загальну суму 10000 грн на покупки у Samsung Experience Store.

11 березня ТРЦ "РайON" розважав дітей на BARBIE DAY. Спільно з партнерами торговельний центр облаштував ігрові зони Barbie та Hot Wheels. Упродовж усієї суботи маленькі гості досхочу гралися, позували у Barbie box та фотографувалися, малювали та танцювали разом із аніматором. Арт-майстрині прикрасили діток тематичним аквагримом та яскравим косичками. Щасливі переможці розіграшу отримали у подарунок ляльку Barbie з нової колекції, а також ігровий набір від Hot Wheels.

У мистецьку весну ТРЦ "РайON" порине 18 березня. Доторкнутись до весни завдяки творчості, насолодитися виступом саксофоніста та танцювального колективу, створити листівку з квітами, долучитися до цікавого квесту та відпочити разом із рідними можна вже у цю суботу. Крім цього, на учасників розіграшу чекає безліч подарунків від партнерів заходу. Головний приз — 10000 грн на весняний шопінг від COLIN’S.

"Весна надихає та заряджає новими ідеями. Наші ТРК завжди відкриті для крутих ініціатив, єднання та спільної творчості. Ми дякуємо всім нашим відвідувачам, хто доєднався до ART-весни, і обіцяємо ще багато цікавих та надихаючих заходів!", - зауважила Інна Морозова, директорка з маркетингу Arricano.

Детальніше – у соціальних мережах ТРК "Проспект", ТРЦ "РайON", ТРК CITY MALL та ТРК "Сонячна галерея".

Генеральні партнери: Samsung Experience Store, COLIN’S.

Партнери: "Золотий вік", "Золота країна", ZARINA, VOVK, PALITRA, PUMA, PANDORA, SRIBNA KRAINA, DECATHLON, BROCARD, Yves Rocher, "Будинок іграшок", компанія ТойДіКо — офіційний дистриб’ютор бренду Barbie, "Сушия", Lviv Croissants, D&P perfumum, LESIA, CHERRY, Game Park.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА