17:02 23.03.2023

Визнання як наркотик. Топ-5 найбільш популярних українських спортсменів

3 хв читати

Без уваги шанувальників усі їхні заслуги втрачають сенс?

Своє життя вони присвячують підкоренням вершин, задля яких не шкодують дорогоцінний час та щоденно ризикують здоров'ям. Найкращі професійні українські спортсмени знають ціну великих перемог. А також обожнювання серед вболівальників. В наш буремний час інформаційних технологій кількість підписників у соцмережах має не менше значення, ніж величина виграних медалей, поясів, титулів та усіляких шоломів. Хто ж вони — ті, хто здобули найбільшу шану серед любителів спорту з простого люду в Instagram?

А щоб великі події смакували якнайліпше, варто звертатися до перевірених джерел концентрації азарту. Платформа vbet — широкознана серед вітчизняних гравців. Перевірений оператор дозволяє отримати весь спектр послуг, необхідних тим, хто любить полоскотати нерви.

Олександр Усик

В майбутньої зірки УПЛ зірвався поєдинок з Тайсоном Ф'юрі, але це не привід втрачати величезну армію підписників. На сьогодні за Усиком «офіційно» стежать трохи менше двох мільйонів вірних та вибагливих шанувальників. Цікаво, що останньому стрибку популярності сприяла перемога над Ентоні Джошуа. То ж любителю футболу й житомирського Полісся варто терміново начистити пику новому опоненту й сподіватися на новий «урожай» прихильників. Або ж швидше робити кар'єру на зелених полях. Збірній саме потрібна альтернатива в центр нападу.  

Олександр Зінченко

Півзахисник лондонського Арсеналу проводить найкращий сезон у кар'єрі. Зінченко в кількох кроках від титулу чемпіона Англії, а його роль в таборі команди Мікеля Артети вимірюється ключовими обов'язками на полі й безмежною любов'ю вболівальників. Лондонці вже зрозуміли, що в особі Зіченка придбали футболіста, який сприяв виведенню клубу на новий рівень. Не дивно, що завдяки такому періоду за останні місяці на Зінченка підписалися ще майже двісті тисяч нових фоловерів. Зважаючи на успішні виступи Олександра ще й у головній команді країни, подолати планку в два мільйони невдовзі вдасться без надзусиль. 

Андрій Шевченко

Колишній наставник збірної України сьогодні дещо віддалився від футболу й проявляє активність на міжнародних майданчиках на користь своєї держави в найтяжчий для нашої країни час, але з числа найбільш шанованих вітчизняними уболівальникам персон не випав. За життям легенди київського Динамо та італійського Мілану стежать більше мільйона підписників. Андрій Миколайович давно не в тому віці, щоб тішити шанувальників щоденними публікаціями, але від того слід другого вкрай важливого Шевченка в історії України меншим аж ніяк не став.   

Володимир Кличко

Ще одна глиба планетарного спортивного масштабу теж закінчив активні виступи в великому боксі й проявляє активну громадську позицію на інформаційному фронті. Дивно, але Володимир випав з когорти «мільйонників», хоч і не дотягує до гросмейстерського показника лише кілька десятків тисяч підписників. Втім, зважаючи на публічну діяльність та можливий вибір на користь великої політики слідом за старший братом, таку «прикрість» Доктор Сталевий Молот вже невдовзі напевне виправить. 

Еліна Світоліна

Очевидний претендент на найкращу тенісистку в історії України стрімко набирає визнання в колі вітчизняних любителів спорту. В останні місяці Світоліна була зайнята справами сімейними: в зірки народилася донька. Втім, про великі спортивні плани Еліна не забуває, й уже повідомила, що на корт планує повернутися не пізніше, ніж улітку цього року. Саме тоді зірці точно вдасться покращити планку нині трохи менше ніж у 900 тисяч підписників й замахнутися на мільйон. А поки — завдання більш важливі та нагальні.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фільм "THE CHOICE" виробництва KALYNA FILM, який здобув перемогу на Міжнародному жіночому кінофестивалі в Торонто, стає резонансною подією у світі

Безоплатна юридична допомога для ВПО: перелік ініціатив та організацій

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 10 – 12 травня

125 млн грн кредитних лімітів: як користуються карткою АТБ від Sense Bank

Рішення BIMEX Ukraine для захисту кіберпериметру установ та організацій МОЗ України

Зелений квітень: місяць важливих екоініціатив у торговельних комплексах Arricano

У Києві відбувся показ колекції, присвячений 5-річчю бренду YS Couture by Yanis Stepanenko

Поради щодо харчування для боротьби з холестерином від експертів: акцент на авокадо

Всеукраїнський День Логіста - 30-31 травня в Києві пройде наймасштабніша логістична виставка в Україні

4,6 млрд грн податків перерахувала до бюджету група ОККО у першому кварталі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА