13:06 28.03.2023

Українці звернулися до Президента з онлайн-петицією про відміну санкцій Parimatch

2 хв читати
Українці звернулися до Президента з онлайн-петицією про відміну санкцій Parimatch

На сайті офіційного інтернет-представництва Президента України з'явилась петиція №22/184294-еп «Зняти санкції з PARIMATCH» від імені одного з клієнтів компанії. Минуло 8 днів і підписало понад 7 тисяч осіб.

Щоб петиція потрапила на розгляд до президента, необхідно зібрати щонайменше 25 тисяч голосів.

Що відомо про петицію

У петиції зазначено, що компанія Parimatch була однією з перших, хто виконав всі вимоги держави задля легальної та чесної роботи на ринку. За два роки до Державного бюджету України було сплачено більше 850 млн грн податків, зборів та ліцензійних платежів. Бренд Parimatch припинив діяльність на території росії, заборонив будь-яке використання бренду, технічних рішень компанії та будь-яку присутність на території країни-агресора, тож немає підстав, що послугували внесенню компанії до санкційних списків.

Позиція компанії

Parimatch категорично заперечує всі звинувачення, на підставі яких було складено санкційні списки, та вважає введення санкцій щодо компанії колосальним непорозумінням. З перших днів війни компанія Parimatch надавала допомогу українській армії та брала участь у соціальних програмах допомоги українцям.

Компанія Parimatch завжди була лише за Україну і аж ніяк інакше.

Українці просять переглянути рішення щодо обмеження діяльності ТОВ «Паріматч» на території України, адже це прикра помилка, через яку постраждали сотні працівників компанії та тисячі клієнтів, а бюджет України недоотримує мільйонні податки. 

Підтримати петицію можна за посиланням https://petition.president.gov.ua/petition/184294

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА