13:34 12.04.2023

ТРК "Проспект" дарує кінозал

2 хв читати
ТРК "Проспект" дарує кінозал

ТРК "Проспект" розпочав нову кампанію "Давай у кіно", аби приємних спогадів було більше. Торговельний комплекс пропонує пригадати прекрасні моменти життя й створити нові разом із найдорожчими людьми у кінотеатрі MULTIPLEX. Для найвідданіших кіноманів ТРК підготував особливий подарунок, аби ви частіше казали "Давай у кіно!", а мрії стали реальністю.

Упродовж усього квітня кожен може купити квиток на будь-який сеанс у MULTIPLEX у ТРК "Проспект", зареєструвати його на офіційній сторінці торговельного комплексу в інстаграм та автоматично стати учасником грандіозного розіграшу сертифікату на оренду кінозалу.

Відсвяткувати День народження разом із друзями та переглянути кінопрем’єру лише з найріднішими, створити незабутній романтичний сюрприз для коханої людини і лише вдвох дивитися улюблену кінострічку, зустрітися з однокласниками, яких не бачив уже 20 років, і разом обговорювати побачене, подарувати приємний кіновечір батькам або ж бабусі й дідусю – усі ці плани вже цієї весни реалізує ТРК "Проспект".

"Ми підготували цікавий та унікальний подарунок, який до цього не презентував жоден ТРК, – сертифікат на оренду кінозалу. Ми впевнені, що провести час у великій компанії найдорожчих людей або ж влаштувати побачення у кінотеатрі – це одне із заповітних бажань наших відвідувачів, і торговельний комплекс "Проспект" із задоволенням реалізує його. Надихайтесь, мрійте, живіть сьогодні разом с ТРК "Проспект", не відкладаючи мрії та бажання на потім!",– прокоментувала проєкт директорка з маркетингу Arricano Інна Морозова.

На переможця чекає затишний зал лаунж на 54 місця із пуфами та зручними кріслами-реглайнерами для повного відпочинку та занурення у світ кіно. Щасливчик зможе обрати будь-який сеанс фільму з поточного прокату та запросити понад 50 друзів для перегляду кінострічки. Або ж навіть подивитися атмосферне відео з сімейного архіву на великому екрані у компанії найдорожчих людей.

Розіграш поширюється виключно на квитки придбані на квітневі сеанси від MULTIPLEX у ТРК "Проспект" (Київ вул. Гната Хоткевича, 1В, поруч з м.Чернігівська). Переможця визначать 1 травня в офіційному акаунті ТРК "Проспект" в Instagram.

Давай у кіно! Нехай приємних спогадів буде більше.

Детальніше про умови розіграшу – на сайті та інстаграм-сторінці ТРК "Проспект".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поради щодо харчування для боротьби з холестерином від експертів: акцент на авокадо

Всеукраїнський День Логіста - 30-31 травня в Києві пройде наймасштабніша логістична виставка в Україні

4,6 млрд грн податків перерахувала до бюджету група ОККО у першому кварталі

Відома українська співачка Jerry Heil стала амбасадором бренда "Моршинська"

В Україні стартувала благодійна ініціатива «Із сердечком обирай – госпітальєрок одягай»

Альянс українських організацій громадянського суспільства та віцепрем'єр Верещук обговорили співпрацю з міжнародними донорами

Купувати одяг оптом з Туреччини стало легше

Найкращі онлайн майданчики для купівлі автомобіля в Україні

РФ здійснила цілеспрямовану атаку на цивільне населення Одеси, - Посольство України в Ізраїлі

Культурна спадщина Києва: літаючу тарілку буде збережено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА