16:04 13.04.2023

Рух Олександра Педана JuniorS запускає благодійну ініціативу у співпраці з "Моршинською"

2 хв читати
Рух Олександра Педана JuniorS запускає благодійну ініціативу у співпраці з "Моршинською"

Улюблена підлітками "Моршинська JuniorS" знову на полицях!

Громадська організація JuniorS на чолі з Олександром Педаном розпочинає наступний етап співпраці з "Моршинською". Компанія відновлює напрямок розвитку шкільного спорту та розділяє цінності JuniorS, зокрема підтримку зацікавленості підлітків займатися фізичною активністю. Результатом колаборації став релонч мінеральної води "Моршинська JuniorS" — щоб підтримувати щоденний гідробаланс та бадьорий дух школярів.

"Моршинська" не тільки братиме участь у спільній організації спортивних заходів  JuniorS для дітей, а й продовжить відраховування коштів з кожної реалізованої пляшки. Відтак, завдяки цій співпраці навіть такі незвичні види спорту як реґбі, петанк, флорбол, чирлідинг та інші стають доступними для українських підлітків.

"Моршинську JuniorS" споживачі зможуть придбати в торгівельних мережах вже з другої половини квітня 2023 року. Кожний, хто придбає пляшку, автоматично відправить свій донат на підтримку та розвиток шкільного спорту України — напрямок, який наразі держава не завжди може фінансувати в повному обсязі, але від якого напряму залежить психічне та фізичне здоров’я маленьких українців.

“Спорт - невід'ємна складова фізичного та ментального здоров'я дитини. А Моршинська - важлива складова спорту, адже ми знаємо, як важливо підтримувати гідробаланс під час рухової активності. Тому продовження нашої співпраці - це великий крок у напрямку фізичного розвитку української молоді. Ми пишаємося цим багаторічним партнерством”, - коментує Олександр Педан, засновник та лідер громадської організації JuniorS.

“За перший етап партнерства з ГО JuniorS, ще до початку війни, ми зібрали та передали близько 1,5 млн гривень на розвиток дитячого спорту. Радіємо, що є можливість продовжити співпрацю і допомагати діткам вести здоровий спосіб життя”, — коментує Марко Ткачук, генеральний директор IDS Ukraine.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сексуальне насилля під час конфлікту — ще один вид зброї проти мирного населення, елемент злочину проти людяності

Рейтингове агентство "Стандарт-Рейтинг" (Україна): Стабільність банків України: 2 роки війни (за підсумками двох років війни)

В Києві вдруге пройде УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС

До Великодня Київстар ТБ надає вільний доступ до платформи

Креативна рекламна кампанія для мережі Сільпо від агенції Promodo

125 млн грн кредитних лімітів: як користуються карткою АТБ від Sense Bank

NOVUS став кращим роботодавцем в сфері українського ритейлу за версією Forbes та robota.ua

Охолоджуючі та освіжаючі новинки від Yogoda: літні коктейлі для спекотних днів

LOBBY CLUB допоможе Стус.Центру створити мультимедійну експозицію та англомовну версію сайту

Фільм "THE CHOICE" виробництва KALYNA FILM, який здобув перемогу на Міжнародному жіночому кінофестивалі в Торонто, стає резонансною подією у світі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА