11:16 25.04.2023

SUP DAY FORUM 2023: STAY RESILIENT! - найбільша підприємницька подія року

2 хв читати

Щороку Спілка українських підприємців - СУП проводить SUP DAY FORUM — захід, на якому підприємці відверто діляться своїми перемогами, успішними бізнес-кейсами, надихають одне одного на розвиток та обмінються ідеями задля спільного втілення їх у життя. 

Проте, цьогорічний захід дещо відрізнятиметься від попередніх. Нові реалії диктують нам нові вимоги та запитання, які раніше ми не могли навіть спрогнозувати. 

SUP DAY FORUM 2023 - це відверті історії українських підприємців, які змогли вистояти та відродитися, знайшли можливості для розвитку, вийшли на нові ринки, падали та знову підіймалися, спиралися на власні цінності та допомагали країні з першого дня війни. І головне - продовжують це робити й надалі. 

Саме завдяки викликам 2022 року український бізнес став ще сильнішим та зміг довести свою конкурентоспроможність, експортуючи високоякісну українську продукцію та надаючи професійні послуги на міжнародній арені.

Вже у четвер, 27 квітня, ми поговоримо про те:

- як бізнес може зростати під час війни;

- як виходити на нові ринки;

- як трансформувався малий та середній бізнес;

- як наймати, соціалізовувати та адаптувати ветеранів, ВПО та ін.;

- які нові задачі вже невдовзі постануть перед українськими підприємцями. 

Серед спікерів SUP DAY FORUM 2023: Вячеслав Климов (Нова пошта), Олександр Конотопський (Ajax Systems), Володимир Костюк (Фармак), Андрій Федорів (Fedoriv Group), Сергій Панченко (Міністерство дверей), Юрій Синиця (COLLAR Company), Анастасія Білич (Арніка - агропромислова група), Валерія Гузема (Guzema Jewelry), Мирослава Козачук (Franchise Group) ​​та багато інших підприємців і ТОП-менеджерів найстійкіших українських компаній. 

Програма форуму: https://sup-info.wixsite.com/sdf2023

Квитки: https://2event.com/events/1866675

*10% з продажу кожного квитка йдуть на потреби ЗСУ.

Коли: 27 квітня з 9:00 до 18:00

Локація: місто Київ, готель InterContinental 

Стратегічний партнер форуму: Нова пошта

Інформаційні партнери: OLX, НВ Бізнес, ІА "Інтерфакс-Україна".

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА