14:23 02.05.2023

Arricano висадила понад 70 зелених насаджень у парку Києва

3 хв читати
Arricano висадила понад 70 зелених насаджень у парку Києва

Arricano — соціально відповідальна компанія, яка створює простори й сенси, дбає про теперішнє заради якісного майбутнього, враховує потреби та прагнення споживачів і орендарів, дотримуючись Цілей сталого розвитку.

Тож до Всесвітнього дня Землі Arricano організувала низку екологічних ініціатив у своїх київських ТРК та залучила до проведення заходів партнерів, зокрема й державний сектор.

29 квітня Arricano спільно з відвідувачами ТРК "Проспект" та партнерами, за підтримки Деснянської РДА в м. Києві, зокрема голови Дмитра Ратнікова, КО "Київзеленбуд", КП "Благоустрій Деснянського району" висадили 18 дерев і 55 кущів у парку "ДШК", який розташований поруч із торговельним комплексом. Відтепер на локації ростимуть червонолисті та гостролисті клени, а також кущі форзиції та спіреї від Arricano, ТРК "Проспект", DECATHLON, Yves Rocher, "Ашан Україна", Greek House, SPRINGFIELD та BROCARD. Клен є деревом-оберегом, символом достатку, порядку, надійного спокою та затишку, а наразі багаторічні клени стали окрасою парку "ДШК" у Деснянському районі столиці.

"Збільшення кількості зелених насаджень на території парку "ДШК" – це один із кроків до озеленення Києва та прищеплення екологічних звичок нашим містянам. Ми знаємо, як зараз дітям не вистачає активного відпочинку на свіжому повітрі, взаємодії з однолітками, освітніх проєктів, де б вони могли здобути практичні навички. Тому у наших ТРК ми щотижня проводимо цікаві активності з насиченою програмою і долучитися до них можуть не лише діти, а й дорослі. Так, наприклад, до Дня Землі всі охочі навчилися вирощувати мікрогрін, займалися йогою і танцями у ТРК "Проспект", а у ТРЦ "РайON" власноруч створювали екогодівнички для птахів", – зауважила директорка з маркетингу Arricano Інна Морозова.  

У ТРК "Проспект" відвідувачі взяли участь у GREENCROSSING обміні кімнатними рослинами: віддали вазони тим, хто захопився домашнім квітникарством, а також обміняли на нові фікуси, пальми, кактуси, каланхое, дифенбахії та інші.

Крім цього, торговельний комплекс зібрав три повні коробки використаних батарейок. Усі ці відпрацьовані джерела струму могли потрапити у ґрунт й забруднити величезні площі землі небезпечними сполуками металів, натомість ТРК "Проспект" передав їх для переробки на заводі "GreenWEEE" у Румунії, а відвідувачам, які долучилися до збору батарейок і перемогли у розіграші, партнери екоініціатив подарували чудові призи.

Діти разом із дорослими пройшли захоплюючий квест із орієнтування на місцевості, який підготували студенти та викладачі Географічного факультету КНУ імені Тараса Шевченка, відпочили й активно провели час на свіжому повітрі: грали у баскетбол, стріляли з лука, танцювали та повторювали рухи за тренером із йоги й стретчингу. Найактивніші учасники екоініціатив отримали подарунки.

У ТРЦ "РайON" 29 квітня відвідувачі пройшли велосипедний та піший екочелендж й отримали за свою активність грін бокси з насінням квітів та зелені, аби посадити нові рослини. Діти залишилися в захваті від Green Energy Show й, затамувавши подих, захопливо спостерігали за кожним рухом дослідника, який завдяки експериментам показав, якою цікавою може бути наука і як вже зараз вона лікує планету Земля. Усі охочі навчилися робити екогодівнички та тепер мають власний мікрогрін і знають, як його висаджувати.

Партнери: DECATHLON, Yves Rocher, "АШАН Україна", Greek House, women’secret, SPRINGFIELD, BROCARD, MULTIPLEX, "GreenWEEE", Географічний факультет КНУ імені Тараса Шевченка.

Захід проведено за підтримки Деснянської РДА в м. Києві, зокрема голови Дмитра Ратнікова, КО "Київзеленбуд", КП "Благоустрій Деснянського району".

Більше інформації – у соціальних мережах ТРК "Проспект", ТРЦ "РайON".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА