15:43 03.05.2023

Динозаври, які колись мешкали на території Карпат, надихнули IDS Ukraine на новий дизайн "Моршинська Спортик" - "Карпатозаври"

2 хв читати

Національний виробник напоїв IDS Ukraine оновила дизайн природної мінеральної води  для дітей "Моршинська Спортик". Стиль пляшок присвячений динозаврам, які колись мешкали на території Карпат, звідки і походить природна “Моршинська”. Серія має відповідну назву - "Карпатозаври".

Існування динозаврів на території Карпат — не міф. Бренд-команда IDS Ukraine провела дослідження і виявила, що на батьківщині “Моршинської”, жили дев’ять видів динозаврів. Після цього з’явилася ідея, використати цей маловідомий, але захопливий факт, щоб зацікавити дітей. А також, розширити їх  кругозір щодо рідної України.  

В новому дизайні пляшок використані шість стилізованих зображень цих героїв. Це кентозавр, баріонікс, алозавр, анкілозавр, ігуанодон та брахіозавр. Деякі палеонтологи вважають, що вони жили на місці сучасних Карпатських гір - 66 -150 млн років тому.

На нових етикетках Карпатозаври - активні динозаври на фоні карпатських гір.  На пляшці також міститься пізнавальна інформація про прототип героя: вказано його розміри, вага, період існування. На поличках магазинів маленькі споживачі зможуть знайти “Моршинська Спортик” з новим дизайном з кінця квітня.

Нову колекцію дизайнів "Моршинська Спортик" буде супроводжувати інтерактивна розвиваюча гра для дітей. Користувачі зможуть ще більше дізнатися цікавої інформації про динозаврів та отримати можливість управляти голографічними зображеннями. Для цього на пакуванні розміщено QR — код, який користувачу необхідно буде просканувати та виконати інструкції на сайті.  

Серія "Моршинська Спортик"  розрахована на дітей віком 4-7 років. Негазована. Об’єм пляшки складає 0,33 літра зі спорт-кришкою.

“Діти — наш найголовніший драйвер змін та майбутнє України, — каже директор з маркетингу IDS Ukraine Оксана Ткачук, - Ми створили дизайн з елементами гри, щоб наші маленькі споживачі із задоволенням пили природну воду, розвивалися та дізнавалися цікавинки про мешканців, які колись населяли Карпати — місце народження природної "Моршинської".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА