19:00 22.05.2023

На благодійному аукціоні на підтримку ЗСУ виставлять прапор, підписаний Валерієм Залужним

2 хв читати

Серед лотів аукціону більше двох десятків предметів військової атрибутики, які українські художники перетворили на витвори мистецтва. Усі зібрані кошти спрямують на придбання транспорту та дронів для трьох підрозділів ЗСУ.

24 травня 2023 року у Києві відбудеться благодійний аукціон на підтримку ЗСУ за участю відомих громадських діячів, волонтерів, представників збройних сил, підприємців та митців. Захід розпочнеться о 19.00 у приміщенні НЦ "Український Дім" (вул. Хрещатик, 2).

Спеціально для заходу з "найгарячіших точок" Сходу України були доставлені гільзи, військові скрині та інша воєнна атрибутика. Художники Київщини змогли перетворити їх на витвори мистецтва, які займуть гідне місце у приватних колекціях, офісах, виставкових центрах тощо. Щоб підтримати захід, Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний власноруч підписав український прапор та передав його організаторам.

Усі виставлені лоти можна буде придбати. Отримані кошти спрямують на купівлю пікапу для 109-ої бригади ТРО, дронів-камікадзе для 120-го окремого розвідувального батальйону та дронів для 24-ої бригади ім. Короля Данила.

Серед учасників заходу речник об’єднаного пресцентру сил оборони – Олексій Дмитрашківський. Одним із Амбасадорів заходу виступає Максим Тарапата – український підприємець, телеведучий, блогер та волонтер.

Для гостей виступатимуть артисти DIMARIA, KRYLATA, YOGEN та FILINI, а також будуть розіграні окремі лоти аукціону.

Всі, хто не має можливості бути присутнім в залі, зможуть приєднатись до онлайн-трансляції у Facebook.

Організатори заходу: ГО "Підприємницький Клуб", БФ "DayByDay", Проект "Трансформація зброї", Арт-проект "W’Art" та інші.

Реєстрація гостей на аукціон обов’язкова – https://auction.ticketforevent.com/.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА