15:00 07.07.2023

Основні принципи SEO оптимізації: перегляд основних факторів, які впливають на рейтинг сайту в пошукових системах

3 хв читати
Основні принципи SEO оптимізації: перегляд основних факторів, які впливають на рейтинг сайту в пошукових системах

SEO – це оптимізація інтернет-ресурсу під пошукові системи, яка покликана допомогти вивести його в ТОП при пошуку. Оптимізація потрібна ще до створення сайту. Варто уявити наступний сценарій: вирішено збудувати будинок, не приділивши при цьому достатньо уваги фундаменту. Надалі може бути безліч проблем, навіть якщо найнятий дорогий дизайнер інтер'єрів. Так і з SEO. Щоб створити міцну базу сайту потрібні: унікальний контент, внутрішні міжсторінкові посилання, домен, зрозумілий URL (адреси сторінок) тощо.

Професійна розкрутка сайтів – послуга, яку пропонують у компанії WEDEX. Це помічник для організацій і фірм, які шукають дієвий спосіб збільшити продаж у бізнесі, залучити нових покупців продукції чи послуг. Компанія надає комплексний сервіс з підвищення трафіку на бізнес-платформі клієнта. При цьому вартість послуг є демократичною, доступною кожному клієнту.

Розкрутка сайтів: без SEO не обійтися

Всі фактори, які впливають на позиції в пошукових системах в останні кілька років налаштовані на те, щоб зробити сайти найбільш комфортними для користувачів і заслужити їх лояльність. Зручна та цікава для людей інтернет-платформа – це конкретні кроки в області розкрутки та просування сайту з метою виводу його на перші сторінки пошуку, підвищення рейтингу, збільшення кількості клієнтів, відвідувачів.

Просування SEO допомагає збільшити довіру до ТМ оскільки  інтернет-платформи, які пошуковики виводять на першу сторінку, сприймаються, як правило, як більш надійні, ті, що мають авторитет. Це впливає на реноме бізнесу, робить його для потенційних покупців, продукції, послуг більш привабливим.

Загалом, просування SEO є важливим для будь-якої організації, що має web-сайт. Це ефективний інструмент для зростання бізнесу в Інтернеті.

Рейтинг ресурсу в пошуковій системі: що впливає

З кожним роком розкручування в системах пошуку стає все більш складним процесом, але є обмежена кількість змінних, які мають досить помітний вплив на позиції сайту у видачі. В основному це ключові слова, структура платформи, посилання. Незважаючи на всі нововведення, ці параметри досі є ключовими факторами просування.

Архітектура сайту

Важливо створити базу – оригінальний контент. Непотрібний зміст на ресурсі, безладна URL-структура тільки знижують шанси в отриманні ТОПу в пошуку. Хоча інші фактори теж дуже впливають на рейтинг, саме архітектура платформи – перше, на що потрібно звернути особливу увагу з самого початку, особливо при запуску (або перезапуску) сайту.

Вхідні посилання

Вони також відомі, як «зворотні посилання». Це гіперпосилання, що ведуть на вашу сторінку з інших джерел в Інтернеті. Вони суттєво впливають на місце в рейтингу, аж до номера сторінки, на якій ви опинитеся.

Вибір теми

Теми – основа рейтингу в пошуку: вони допомагають закласти базу для авторитету сторінки, який, в свою чергу, необхідний, щоб триматися в топі якомога довше. Чим більше контенту публікується на певну тему, тим вище кожен елемент такого тематичного контенту буде ранжуватися у видачі.

Ключові слова

Хоча у довгостроковій перспективі теми відіграють більшу роль, ніж окремі ключові слова, це не означає, що ключові слова не є фактором ранжування. Насправді, якщо все зроблено правильно, оптимізація ключовиків є одним із найважливіших факторів, які потрібно враховувати в стратегії SEO сайту.

Швидкість сторінки

Швидкість сторінки визначається тим, як швидко завантажується web-сторінка, коли користувач натискає на неї з результатів пошуку. Чим швидше сайт, тим вищий його рейтинг у пошуковій системі.

Сторінки, які завантажуються менш як за три секунди, вважаються досить швидкими.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА