17:51 12.07.2023

Сімейні цінності на першому місці - Київська ТПП нагородила переможців конкурсу

2 хв читати

12 липня 2023 року в м. Києві відбувся Гала прийом, організований Київською Торгово-промисловою палатою, що був присвячений підведенню підсумків конкурсу "Підприємство дружнє до родини". Цей захід проводиться вже сьомий рік поспіль у країнах південно-східної Європи, сприяючи розвитку й популяризації підприємств, що демонструють дружність до родини. Генеральними партнерами конкурсу виступили компанії "Еквітестлаб", "Полюс", "КиївГума", "КенПак" та "Фірма Фавор".

Президент Київської ТПП Микола Засульський у своєму виступі наголосив:
"Держава — це не тільки кількість виробленої продукції на душу населення. Це величезна турбота про розвиток і духовність суспільства. Ми єдина нація в Європі, яка сьогодні у відкритому бою бореться з прямою агресією іншої держави. І ця агресія не тільки в ракетах, шахедах, танках і артилерії – вона в ідеології та бездуховності чужого для нас суспільства, ворожої для нас країни. Розуміння цієї прірви в розвитку країн заставляє нас сьогодні рухатись вперед. І якраз одним з проявів цього руху є проведення таких конкурсів і такої політики".

За результатами конкурсу були визначені переможці в різних номінаціях. Перше місце в номінації "До 20 працюючих" отримала Юлія Тарабанова, керівник ТОВ "Іванків Агро бізнес 2017", яка була нагороджена почесною статуеткою "Гермес". Олена Білолипецька, керівниця компанії "ЛС ПРОФІ", зайняла друге місце. Третє місце було присвоєно Ірині Тарасевич, керівниці компанії "РЕМОС". У номінації "Понад 20 працюючих" перше місце здобуло державне підприємство "УДВП ІЗОТОП", друге місце посіла компанія "ЖИТОМИРБІОПРОДУКТ", а третє місце отримало ТОВ "ФАЙДАЛЬ УКРАЇНА".

Голова організаційного комітету конкурсу, перший віцепрезидент Київської ТПП Людмила Сізікова, закликала всіх брати участь у будівництві нової сучасної демократичної України, де людина та родина вважаються найважливішими цінностями.

Цей конкурс став ще одним кроком до підтримки сімейного добробуту та розвитку суспільства, яке прагне досягти гармонії між роботою та особистим життям.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА