09:53 08.08.2023

Понад 900 дітей ВПО долучаються до занять у дитячих центрах "МаленькіВеликі" від HealthRight International (Право на здоров’я) в Україні

2 хв читати
Понад 900 дітей ВПО долучаються до занять у дитячих центрах "МаленькіВеликі" від HealthRight International (Право на здоров’я) в Україні

Мережа дитячих центрів "МаленькіВеликі" від Представництва HealthRight International (Право на здоров’я) в Україні отримала велику увагу від родин вимушених переселенців. Наразі організація має понад 900 заявок щодо участі дітей ВПО у активностях центрів.

HealthRight International (Право на здоров’я) в Україні створила мережу дитячих центрів "МаленькіВеликі" на початку березня 2023 року. Наразі дитячі центри діють у Львові, Вінниці та Ужгороді. Волонтери проводять для дітей ВПО віком від 3 до 18 років заняття з подолання стресу, арттерапії, грають у розвиваючі ігри, допомагають з домашніми завданнями та інше.

Заняття із використанням міжнародних запатентованих методик First Aid Arts та Activity Catalogue від організації World Vision International. Щоб взяти участь у заняттях дитячих центрів, необхідно заповнити анкету за посиланням. Тренери зв`яжуться з охочими та узгодять зручний час.

"Нам вдалося створити для дітей, що постраждали від війни, комфортне та безпечне середовище. Наші тренери навчають малечу справлятися зі складнощами, знаходити друзів та продовжувати радіти дитинству. Така підтримка для родин вимушених переселенців є неймовірно важливою",  –  говорить директорка HealthRight International (Право на здоров'я) в Україні Галина Скіпальська.

Нагадаємо, дитячі центри "МаленькіВеликі" створені на базі денних центрів HealthRight International в Україні і є частиною проєкту "Надання міжсекторальної підтримки ВПО та постраждалим внаслідок війни в Україні". Проєкт реалізується Представництвом HealthRight International (Право здоров’я) в Україні у співпраці з World Vision International.

Основним донором проєкту дитячих центрів "МаленькіВеликі" є Бюро гуманітарної допомоги USAID, яке фінансує проєкт через консорціум на чолі з ACTED та в партнерстві з міжнародними неурядовими організаціями World Vision, CARE, Right for Protection та IMPACT.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА