18:22 07.09.2023

Група BAT повідомила про підписання угоди з продажу бізнесу в Росії

2 хв читати
Група BAT повідомила про підписання угоди з продажу бізнесу в Росії

У березні 2022 року Група BAT оголосила про те, що бізнес у Росії більше не є сталим за поточних умов і заявила про наміри передати його. Наразі Група BAT офіційно уклала угоду про продаж свого російського та білоруського бізнесів відповідно до вимог місцевого та міжнародного права.

Покупцем є консорціум на чолі з членами менеджерської команди ВАТ Росія, який після завершення буде повністю володіти обома підприємствами. Після завершення угоди ці підприємства будуть відомі як група компаній ITMS Group.

В рамках процесу передачі нашого бізнесу одним із пріоритетів були інтереси наших колег у Росії та Білорусі. Згідно з угодою, їхні умови найму залишатимуться порівнянними з наявними умовами BAT протягом принаймні двох років після завершення.

Ми очікуємо, що угоду буде завершено протягом наступного місяця, коли будуть виконані певні зобов’язання. Після завершення угоди група BAT більше не матиме присутності в Росії та Білорусі та не отримуватиме фінансової вигоди від поточних продажів на цих ринках.

Група BAT впевнена у досягненні поставлених цілей, про які було повідомлено в результатах за перше півріччя від 26 липня 2023 року.

Додатково:

  • Діяльність Групи BAT в Росії включала в себе функціонування головного офісу в Москві, 75 регіональних представництв і виробниче підприємство в Санкт-Петербурзі. ВАТ також мало офіс в Білорусі.
  • Станом на 30 червня 2023 року, виходячи з розрахунку незмінних валютних курсів, на Росію та Білорусь припадало приблизно 2,7% доходу Групи та приблизно 2,5% скоригованого прибутку Групи від операцій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА