14:12 18.09.2023

Фонд держмайна запускає сайт з переліком санкційних активів

1 хв читати

Офіс цифрової трансформації ФДМУ запустив сайт, який містить перелік всіх арештованих активів росіян і колаборантів, які передані в управління Фонду. В реєстрі вже розміщені 136 санкційних активів, серед них майно Михайла Шелкова, Володимира Євтушенкова, Аркадія Ротенберга, Володимира Сальдо, Сергія Цекова, президента-втікача Віктора Януковича та ін. 

Надалі арештоване майно буде виставлено на приватизацію або оренду через систему Prozorro.Продажі, де кожен охочий у режимі реального часу зможе стежити за перебігом аукціону. 

“Сьогодні весь демократичний світ працює задля покарання держави-агресора. Наша команда — не виняток. Фонд держмайна запускає сайт sanlist.spfu.gov.ua. Мета — інформування української громадськості та іноземних партнерів про стан справ з усіма конфіскованими активами, які перебувають в управлінні Фонду. Важливо, аби кожен у кілька кліків міг дізнатися все про арештоване майно колаборантів або російських олігархів, яке в подальшому може принести прибуток державі”, — наголосив Перший заступник Голови Фонду держмайна України Денис Шугалій. 

Команда ФДМУ невпинно працює над здобуттям нового досвіду щодо питань розшуку, замороження та ефективного управління санкційним майном. Адже надалі перелік арештованих активів на сайті sanlist.spfu.gov.ua збільшиться. Вже найближчим часом очікуємо на передачу ще близько 500 об'єктів російських олігархів і українських колаборантів.

 

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА