17:35 19.09.2023

Стань власником котеджу біля Буковеля!

5 хв читати

Якщо ви хочете зберегти та примножити власні заощадження — нести їх в банк чи тримати під матрацом не варіант. За даними Держстату інфляція у 2022 році в Україні зафіксована на рівні 26.6%. 

Водночас за даними Мінфіну ставки по депозитах у гривні не дотягують і до 20%, а в доларах чи євро це буде максимум 4% річних. І такі «високі» показники можна знайти лише в банках, назви яких ви можливо й не чули. 

В умовах що склалися єдиним надійним варіантом збереження коштів залишається нерухомість. Дехто скаже, що в інвестицій такого типу занадто довгий строк окупності. Але це відповідає дійсності лише частково, бо у багатьох випадках усе залежить від обраного об'єкта та способу його експлуатації. 

Наприклад, власники деяких котеджів у Карпатах прямо під час війни примудряються заробляти від $25 000 пасивного доходу на рік. І це при тому, що всіма справами від реклами до виплати прибутку від оренди займається керуюча компанія. 

Чи насправді вигідно довіряти нерухомість керуючій компанії?

Суть роботи керуючої компанії, яка здає в аренду курортну нерухомість — це контроль за усіма бізнес-процесами від імені господаря об'єкта. 

Співробітники беруть на себе усі щоденні операції, несуть відповідальність за стан котеджу та приймають орендні платежі. Але це ще далеко не всі переваги такої співпраці. Тому що керуюча компанія допомагає:

  • збільшити прибуток, бо завдяки багаторічному досвіду максимально ефективно використовує довірену нерухомість;

  • підняти якість орендарів — їх відбір відбувається за чіткими, та зрозумілими критеріями на умовах, вигідних власнику нерухомості;

  • забути про юридичні проблеми — команда досвідчених юристів швидко та професійно закриває всі питання у відносинах з документами, державою та законом;

  • уникнути стресових ситуацій — бо бере на себе відповідальність за розв'язання спірних питань з орендарями, підрядними організаціями, які обслуговують котедж та державними установами.

Чи варто інвестувати в нерухомість під час війни?

Можливо зараз не найкращий час купувати нерухомість у Дніпрі або Запоріжжі та будь-яких інших містах України. Ворожі ракети не раз прилітали навіть у Львів та сусідні обласні центри. 

Але є в нашій країні дійсно безпечний регіон, в якому комфортно жити, відпочивати та в який так само зручно інвестувати. Наразі ми говоримо про Карпати. 

Курортні містечка і селища в горах не мають об’єктів, цікавих ворогу. А складний рельєф та віддаленість місцевості значно ускладнюють та позбавляють сенсу будь-які обстріли. Як результат — жодного серйозного прильоту за увесь час війни. 

Саме тому в Карпатах продовжується активне зведення різноманітних котеджних містечок на багатьох популярних локаціях. В найближчому майбутньому тут з’являться ще три потужні та сучасні лижні курорти — Свидовець, Бистриця та Туробрат. Зацікавлений бізнес вже активно розв'язує питання що до документації. 

Звісно, на цей час фінансовим та інвестиційним центром курортного регіону є усім відомий Буковель, розташований впритул до невеличкого села Поляниця. Саме тут зводять котеджне містечко TrueVille, власники будинків у якому отримують від $25 000 пасивного доходу від аренди на рік. 

TrueVille — котеджне містечко в Карпатах.

Чому досвідчені інвестори обирають TrueVille?

Усі котеджі збудовані за сучасною канадською технологією, що спеціально підлаштована до клімату українських Карпат. Кожен будинок побудований з дбайливо обробленого теплого дерева, та іноваційних енергозберігаючих матеріалів. Які, доречі, повністю безпечні для здоров’я людини та навколишнього середовища. 

Разом котеджі утворюють сучасний комплекс із розвиненою інфраструктурою та сучасним, приємним ландшафтним дизайном. Кожен об’єкт можна вважати універсальною курортною нерухомістю для інвестицій. Адже в TrueVille створені всі умови для гостей, які надають перевагу спокійному та активному відпочинку в гірській місцевості. 

З вікон кожного котеджу відкриваються казкові види на незаймані гірські схили, що надзвичайно високо цінують відпочивальники. А отже із заповненістю котеджу гостями не виникне проблем не тільки у сезон, а і в міжсезоння. 

До того ж якщо ви захочете відчути себе повноправним власником нерухомость у Буковелі, керуюча компанія попіклується про те, щоб прийняти вас, ваших родичів та близьких у будь-який зручний час. 

Поговоримо про інвестиції в котеджі Трувіль біля Буковелю мовою цифр

Адже мальовничі краєвиди це добре, але рентабельність, окупність та EBIDTA ніхто не скасовував. А отже:

  • мінімальний прогнозований інвестиційний прибуток для власника одного котеджу від $25 000 доларів на рік;
  • завдяки стрімкому розвитку туризму в Карпатах вартість готового котеджу одразу зросте на 30%;
  • TrueVille — це 14 сучасних будинків, басейн з підігрівом, парковка та ресторан на території комплексу;
  • розрахунковий середньорічний очікуваний прибуток або відома усім інвесторам EBITDA на рівні $38 000;
  • планова завантаженість протягом року 57%, а у високий сезон вона зростає до 90%;
  • річна доходність на рівні 8-12%.

Але це ще далеко не всі показники, варті уваги інвестора. Цікавість та стриманий оптимізм викликають ще кілька фактів: 

  • за попередній рік Буковель відвідали понад 2 000 000 туристів і ця цифра постійно зростає;
  • середньоденна вартість проживання в котеджі $172 — це так звана ADR і це при стабільному збільшенні вартості відпочинку;
  • середній період окупності, він же APP становить 9 років;
  • середньорічна окупність інвестицій ROI зафіксована на рівні 10.4%

І найприємніше! Не дивлячись на те, що всі організаційні питання вирішує керуюча компанія, власник котеджу отримує 70% прибутку. 

Інвестуйте в котеджі TrueVille що розташовані біля Буковелю , які здаються в експлуатацію повністю готовими для прийняття гостей. Зробіть розумний крок сьогодні, щоб із впевненістю дивитись у завтрашній день!

Дізнайтесь більше про продаж котеджів у Буковелі у котеджному містечку Trueville

Інвестуйте у власний котедж в Буковелі - інвормація для інвесторів

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фільм "THE CHOICE" виробництва KALYNA FILM, який здобув перемогу на Міжнародному жіночому кінофестивалі в Торонто, стає резонансною подією у світі

Безоплатна юридична допомога для ВПО: перелік ініціатив та організацій

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 10 – 12 травня

125 млн грн кредитних лімітів: як користуються карткою АТБ від Sense Bank

Рішення BIMEX Ukraine для захисту кіберпериметру установ та організацій МОЗ України

Зелений квітень: місяць важливих екоініціатив у торговельних комплексах Arricano

У Києві відбувся показ колекції, присвячений 5-річчю бренду YS Couture by Yanis Stepanenko

Поради щодо харчування для боротьби з холестерином від експертів: акцент на авокадо

Всеукраїнський День Логіста - 30-31 травня в Києві пройде наймасштабніша логістична виставка в Україні

4,6 млрд грн податків перерахувала до бюджету група ОККО у першому кварталі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА