14:48 04.10.2023

100 000 гривень на продукти: ЕКО МАРКЕТ запускає акцію з гарантованим виграшем

2 хв читати
100 000 гривень на продукти: ЕКО МАРКЕТ запускає акцію з гарантованим виграшем

РЕКЛАМА

2 жовтня в мережі супермаркетів ЕКО МАРКЕТ стартувала акція «Копійка гривню береже», яка триватиме до 14 листопада. Купуючи продукти та товари на суму від 250 гривень відвідувачі мережі отримують скретч-картку з гарантованим подарунком та шанс виграти 100 тисяч гривень на покупки в ЕКО.

Мережа супермаркетів цілеспрямовано обрала таку механіку, щоб полегшити навантаження на сімейні бюджети українських родин. Адже за даними аналітики від компанії Picodi майже половина від всіх витрат українців — витрати на їжу. Таку ініціативу підтримали й інші компанії, які долучились до акції: Englishdom, Аптека Низьких Цін і MEGOGO. Крім того, ініціативу підтримали і постачальники, які знизили ціни на свої товари для відвідувачів ЕКО МАРКЕТ.

Для участі в акції, під час розрахунку на касі необхідно отримати спеціальну скретч-картку, під захисним покриттям якої знаходяться гарантовані подарунки:

  • Мільйони бонусних гривень на покупки товарів в ЕКО МАРКЕТ
  • Подарунки від партнерів акції Englishdom, Аптека АНЦ та MEGOGO
  • Головний приз у 100 000 гривень

Акція «Копійку гривню береже» має на меті допомогти українцям зекономити на продуктах, щоб вони могли витрачати ці кошти на важливіші речі, та є частиною глобального підходу до трансформації мережі. Ми хочемо дарувати новий досвід, коли шопінг перетворюється з рутинної процедури на цікаву пригоду. Все для того, щоб процес покупок в ЕКО МАРКЕТ став максимально зручним, приємним і доступним», — зазначає Віталій Старомінський, заступник Генерального директора з маркетингу ЕКО МАРКЕТ.

Деталі акції та актуальні адреси магазинів можна дізнатись на сайті компанії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА