14:41 12.10.2023

Мінекономіки запрошує до участі у міжнародному форумі “Промисловий безвіз” (АСАА) в системі відновлення та розвитку економіки України”

2 хв читати

Мінекономіки запрошує до участі у міжнародному форумі “Промисловий безвіз” (АСАА) в системі відновлення та розвитку економіки України”. 

Форум організований за ініціативи департаменту технічного регулювання в межах проєкту міжнародної співпраці  ReACT4UA, за фінансування уряду Німеччини та за підтримки німецької федеральної компанії Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH і громадської спілки “Фонд підтримки реформ в Україні”.

Дата проведення: 13 жовтня 2023 року.

Реєстрація: 9:00 – 10:00 за київським часом.

Реєстрація обов’язкова. Реєстрація онлайн доступна за посиланням.

Початок: о 10:00 за київським часом.

Формат: онлайн/безкоштовно.
Здійснюється синхронний переклад (англійська/українська).

Основна мета: розглянути Угоду про оцінку відповідності та прийнятність промислових товарів (Угода ACAA, або так званий “промисловий безвіз”) як чинник подолання технічних бар’єрів у торгівлі, підвищення конкурентоспроможності малих і середніх підприємств та відновлення економіки України загалом у воєнний та післявоєнний період.

Ключові завдання: почути пріоритети бізнесу та окреслити шляхи до створення єдиного європейського бізнес-середовища, де кожен з учасників матиме змогу налагодити комунікації для пошуку партнерів.

Дві сесії:

І сесія: “Інфраструктура якості України в європейській системі координат: відновлення та розвиток економіки”;

ІІ сесія: “Діалог з українським бізнесом та бізнесом країн ЄС щодо практичних аспектів інтернаціоналізації підприємств”.

Участь у Форумі є чудовою нагодою для бізнесу отримати  дороговказ щодо руху промислових товарів, пошуку надійних партнерів у тих сферах, де країнами накопичено суттєвий людський та виробничий потенціал.

До участі у Форумі запрошуються представники:

  • державних підприємств, установ, організацій, що провадять діяльність у сфері технічного регулювання, стандартизації, метрології та метрологічної діяльності;
  • виробників та бізнесу, зацікавлених у виробництві та експорті промислової продукції України;
  • інших зацікавлених сторін.

Офіційний інформаційний партнер - Інтерфакс-Україна.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА