16:07 24.10.2023

EcoFlow вперше презентував новинку - трифазну систему енергонезалежності PoweOcean

3 хв читати

Реклама

1

Експерти відзначають надвисокі перспективи використання стаціонарних систем енергетичної незалежності, а представлені бізнесами енергетичні кейси дедалі більше мотивують на перехід до індивідуального енергозабезпечення. 

18 жовтня відбувся ІІ Енергетичний форум-презентація “EcoFlow Energy DAY 2023. Стаціонарні рішення для енергетичної незалежності бізнесу та приватного сектору”, в ході якого презентували світову новинку - трифазну систему EcoFlow PowerOcean.

2

Подія об’єднала як діючих партнерів, так і представників бізнесів, що зацікавлені в співпраці.  Програма Форуму також включала презентацію екосистеми стаціонарних систем енергонезалежності EcoFlow Power Kit, EcoFlow PowerStream. Захід відбувся в рамках міжнародної виставки ECOENERGY EXPO 2023 за супроводу ексклюзивного дистриб`ютора Robotics Distribution.

“Нова трифазна система EcoFlow PowerOcean має потужність до 10 кВт та максимальну ємність 45 кВт⋅год. Встановлюється вона швидко і просто. На виставковому стенді, ми змогли змонтувати її всього за 10 хв. Її особливість - 800 В високовольтна батарея з можливістю швидкого перетворення енергії і відповідно вищим ККД.  При повному заряді батареї, система може працювати три дні при сталому використанні у будинку чи квартирі, а із сонячними панелями вона стає максимально автономною. До того надлишки енергії ця система може віддавати в мережу. Обладнання має 15-річну гарантію та захист від впливу погодних умов. Коли зникає електроенергія, перемикання на систему відбувається протягом 20 мілісекунд. Зв'язок із системою можливий через смартфон з будь-якої точки світу”, - Сергій Сілін, бренд-менеджер EcoFlow в Україні.

Перехід бізнесу, зокрема великого, до індивідуального енергозабезпечення в Україні вже запущено. Тогорічні блекаути та європейська стратегія декарбонізації до 2050 року пришвидшили цей процес в рази. Одним із перших бізнес-кейсів встановлення системи Power Kit став головний офіс Henkel Ukraine із заживленням серверної (як критично важливого пункту управління ІТ- інфраструктурою), далі рішення масштабувалося на ще 2 заводи на сході України. 

Ще одним прикладом національного масштабу є проєкт енергетичної автономності національної мережі гіпермаркетів “Eпіцентр К”. У січні 2023 року компанія прийняла рішення обладнати дахи магазинів сонячними панелями і в квітні запустила першу дахову електростанцію. 

Зважаючи на дедалі сильніші прагнення бізнесу ставати енергонезалежним і розвиток технологій на ринку енергетичного обладнання, радник офісу Президента з питань енергоефективності Станіслав Ігнатьєв відзначає:

“Рішення EcoFlow дозволяють бути не лише активним користувачем, а й стати виробником енергії, мати накопичення й віддавати їх в мережу. На моє переконання, EcoFlow рухається швидше, ніж ринок і пропонує рішення майбутнього”.

Команда EcoFlow Ukraine за підтримки ексклюзивного дистриб`ютора Robotics Distribution в Україні, продовжує формувати потужну основу для повної енергетичної автономності користувачів різних рівнів і сфер. Акцент наступного сезону - розвиток стаціонарних систем енергетичної незалежності. Адже саме такі рішення дають можливість закривати потреби для максимально широкого кола споживачів: бізнес, приватні домогосподарства, багатоквартирні оселі. Впровадженням системних продуктів у співпраці з іншими учасниками ринку дозволяє масштабувати енергонезалежні технології та забезпечувати енергетичну незалежність країни.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

10 травня у Львові відкриється центр протезування та ортезування

Перші кроки до власної справи: що потрібно для того, щоб стати підприємцем

Посол Корнійчук: Україну та Ізраїль обʼєднують не лише спільні цінності, а й спільні вороги

Перший простір для адаптації в Харкові надаватиме допомогу за принципом "єдиного вікна" для внутрішньо переміщених та постраждалих від війни людей

Керівник компанії "ОДЕК" Україна (лідер з виробництва фанери) розповів про поточний стан деревообробного бізнесу та ринку деревини

У компанії PROMETEY заговорили про недовіру до податкової

Київстар ТБ транслюватиме «Євробачення-2024» у вільному доступі

Сексуальне насилля під час конфлікту — ще один вид зброї проти мирного населення, елемент злочину проти людяності

Рейтингове агентство "Стандарт-Рейтинг" (Україна): Стабільність банків України: 2 роки війни (за підсумками двох років війни)

В Києві вдруге пройде УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА