18:10 27.10.2023

Офіційна заява Young Business Club щодо інциденту на форумі молодих підприємців 26 жовтня

1 хв читати

Young Business Club приносить щирі вибачення керівниці Патронатної служби "Азову" Олені Толкачовій, військовим полку "Азов", а також всім українським захисникам і патріотам за недостойну поведінку координаторки форуму молодих підприємців Young Business Club 26 жовтня у Києві.

Розцінюємо дії нашої колишньої співробітниці як неприпустимі та антиукраїнські. Ми добре розуміємо, що саме існування нашої держави, наші права і свободи і, власне, наявність умов для проведення ділових та культурних заходів є можливим сьогодні завдяки нашим захисникам і захисницям. І, виходячи з цього розуміння, Young Business Club давно і системно підтримує різні підрозділи Сили оборони України.

Ми постійно працюємо над корпоративною культурою, частиною якої є беззаперечна повага до ЗСУ, і доносимо цю позицію керівництва клубу до кожного працівника колективу, кількість якого налічує понад 70 людей. Вважаємо своїм недопрацюванням, що ця позиція, як виявилося, не була усвідомлена координаторкою форуму, в результаті чого і стався прикрий інцидент.

Вказана співробітниця звільнена. Інші працівники, в родинах багатьох з яких є військовослужбовці, також висловлюють вибачення за дії своєї колишньої колеги, повну підтримку та шану українським захисникам і захисницям.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА