12:20 01.11.2023

IDS Ukraine та РОДОВІДшкола подарували 11 школам Моршина та 12 школам Миргорода новітню освітню програму "Життя в долонях"

5 хв читати

Реклама

У жовтні 2023 р завдяки партнерству IDS Ukraine (ТМ "Моршинська", "Миргородська" та ін.) і РОДОВІДшколи стартувала Всеукраїнська соціальна ініціатива "РОДОВІДшкола – Майбутнє ТУТ!". Найбільший український виробник бутильованої питної води першим долучився до благодійної акції, завдяки якій заклади освіти України зможуть отримувати ліцензії на інноваційну навчальну програму раннього розвитку  "Життя в долонях". Компанія придбала 10 ліцензій загальною вартістю 1.500.000 грн, а РОДОВІДшкола додала до цієї кількості ще 13.

Соціальна ініціатива "РОДОВІДшкола – Майбутнє ТУТ!" об’єднує бізнес-компанії, меценатів і міські громади, які можуть долучатися до змін в освіті, купуючи ліцензії від РОДОВІДшколи, яка в свою чергу зобов’язується подвоювати їхню кількість.  У такий спосіб удвічі швидше можна охопити навчальні заклади по всій Україні.

Марко Ткачук, Генеральний директор IDS Ukraine:

"Наша компанія рада першою підтримати таку ініціативу і передати ліцензії  школам Миргорода і Моршина. В цих містах живуть родини наших працівників, їхні діти. Тож так ми допомагаємо їм отримувати сучасні знання.  Ми також закликаємо український бізнес долучатися до цієї доброї справи та інвестувати в освіту, в майбутнє наших дітей. Лише так, разом, ми зможемо змінювати світ і створювати нашу Щасливу країну майбутнього – нашу новітню Україну".

“Життя в долонях" – це освітня програма раннього розвитку від РОДОВІДшколи, до створення якої долучились небайдужі педагоги, психологи, методисти, дизайнери, підприємці та науковці.  Вона затверджена Міністерством науки й освіти для впровадження у закладах дошкільної освіти та молодшої школи (для дітей 4–6 років та учнів 1–2 класів) і може використовуватися усіма школами і дитячими садками незалежно від форми власності чи форми навчання. 

Унікальність цієї програми в тому, що вона максимально  враховує потреби сучасного світу, в якому найважливішими рисами людини стають здатність до навчання, адаптивність, автономність, комунікабельність і цілеспрямованість.  Наразі у суспільстві є великий запит на зміни в освіті, зокрема на використання нових підходів до освітнього процесу дітей, застосування інноваційних технологій, надання тих знань і навичок, які корисні тут і зараз – у світі, що дуже швидко змінюється і щодня додає до інформаційного потоку все нові і нові дані.  Діти мають навчитися в цьому жити, критично мислити, робити свідомий вибір, спілкуватись і взаємодіяти у різних форматах заради досягнення кращого результату. 

Ігор Дідковський, засновник РОДОВІДшколи:

"Перемога України – вона не лише в нашій перемозі у війні. Це й перш за все перемога в освіті – ми маємо вже зараз виховувати національно свідоме покоління українців. Особливо, коли в державі є велика демографічна проблема. Це наша відповідальність – дбати про те, аби діти залишались в Україні і будували тут своє щасливе майбутнє. Я радий, що бізнес відгукується на цю потребу і допомагає школам отримувати такі важливих освітні програми як "Життя в долонях". Дякую Моршинській, яка стала першою в цьому процесі, показавши приклад іншим компаніям, меценатам і громадам".

Нагадаємо, що партнерство з РОДОВІДшколою – це одна зі складових соціальної платформи IDS Ukraine "Щаслива країна майбутнього", яка об’єднує три важливі напрямки: благодійність для допомоги державі, населенню та ЗСУ,  підтримку освітніх ініціатив та проєкт "Зелена торба – сортуй на дрони", завдяки якому з пластику використаних пляшок на 3Д-принтері друкуються деталі для навчальних дронів військових. Долучитись до цього проєкту, сортуючи пластик, можна через підписку на сайті https://mywatershop.com.ua/green-bag/.

Перелік 23 освітніх закладів, які отримали від IDS Ukraine (ТМ "Моршинська", "Миргородська" та ін.) та РОДОВІДшколи ліцензії на програму раннього розвитку "Життя в долонях":

Миргород

  1. Опорний заклад освіти "Миргородський ліцей № 1 імені Панаса Мирного Миргородської міської ради Полтавської області"
  2. Опорний заклад освіти "Миргородська гімназія №3 Миргородської міської ради Полтавської області"
  3. Опорний заклад освіти "Миргородський ліцей "Лінгвіст"  Миргородської міської ради Полтавської області"
  4. Миргородський ліцей  імені  Т.Г.Шевченка Миргородської міської ради Полтавської області
  5. Опорний заклад освіти "Миргородський ліцей  імені Івана Андрійовича Зубковського Миргородської міської ради Полтавської області"
  6. Миргородська гімназія №2 "Гелікон" Миргородської міської ради Полтавської області
  7. Дібрівська гімназія Миргородської  міської ради Полтавської області
  8. Кибинська гімназія Миргородської міської ради Полтавської області
  9. Заклад дошкільної освіти №2 "Оленка" (ясла-садок) комбінованого типу Миргородської міської ради Полтавської області
  10. Заклад дошкільної освіти №5 "Сонечко" (ясла-садок) Миргородської міської ради Полтавської області
  11. Заклад дошкільної освіти №11 "Теремок" (ясла-садок) Миргородської міської ради Полтавської області
  12. Заклад дошкільної освіти №12 "Світлячок" (ясла-садок) Миргородської міської ради Полтавської області 

Моршин

  1. Моршинський ліцей ім. Констянтина Малецького
  2. Долішненська середня загально-освітня школа І-ІІ ступенів
  3. НВК Станківський ЗНЗ І-ІІІ ступенів-ДНЗ
  4. Початкова школа з дошкільним відділенням села Довге Моршинської міської ради
  5. НВК "Волезадеревацький ЗНЗ І-ІІІ ступенів – ДНЗ"
  6. Нижньолукавицька СЗОШ І-ІІ ступенів
  7. НВК "Лисовицька СЗШ І-ІІІ ступенів – ліцей"
  8. Заклад дошкільної освіти села Горішнє Моршинської міської ради
  9. Заклад дошкільної освіти с. Лисовичі Моршинської міської ради
  10. Заклад дошкільної освіти "Сонечко" (ясла-садок) комбінованого типу Моршинської міської ради
  11. Заклад дошкільної освіти с.Станків Моршинської міської ради

Довідка про компанію: 
IDS Ukraine — провідний національний виробник мінеральних вод, який понад 25 років працює на ринку України, пропонуючи споживачам відомі торгівельні марки: "Моршинська", "Моршинка", "Миргородська", "Миргородська Лагідна", "Aqua Life", "Аляска", "Воля", "Лимонада".  Компанія беззаперечний лідер галузі бутильованих вод і має значний вплив на її формування та розвиток. Загальна сума капітальних інвестицій IDS Ukraine, зокрема у виробництво, за останні 5 років – 2,3 млрд грн. Залишаючись найбільшим платником податків та зборів у галузі, компанія перерахувала до бюджету країни майже 700 млн грн за 2022 р. Вона надає роботу 3 000 осіб і відіграє значущу роль як основний роботодавець для таких невеликих міст, як Миргород і Моршин. Від початку війни на потреби ЗСУ, лікарень, переселенців і мешканців деокупованих територій IDS Ukraine передала води на суму більше 175 млн грн, а загальний обсяг допомоги за благодійними проєктами перевищив 250 млн грн.  

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА