12:33 03.11.2023

DIM долучився до програми «еВідновлення»

2 хв читати
DIM долучився до програми «еВідновлення»

Група компаній DIM долучилася до програми відновлення/ компенсації зруйнованого житла від Міністерства розвитку громад територій та інфраструктури, повідомила прес-служба компанії.

Як повідомлялося, з 5 листопада розпочинається видача житлових сертифікатів для обміну на нове житло українцям, чиє житло на неокупованих територіях внаслідок російської агресії було знищене. Об’єктами для придбання житла за сертифікатами можуть бути вже збудовані або об’єкти на фінальній стадії будівництва.

Група компаній DIM працюватиме з усіма фінансовими установами, які будуть кредитувати по державним програмам, це і державні банки, Ощадбанк, Сенс, ПриватБанк, так і комерційні банки.

Реалізувати свої житлові сертифікати україці зможуть в житлових комплексах "Метрополіс" та Lucky Land, що знаходяться в Києві та заміському комплексі Park Lake City в с. Підгірці, Київської області.

Як повідомлялося, із 1 серпня в "Дії" стартував прийом заявок в межах програми "єВідновлення на компенсацію за зруйноване через війну житло. Компенсації виплачуватимуть одноосібним власникам житла, яке було зруйноване через бойові дії після 24 лютого 2022 року, не підлягає відновленню і розташовується на неокупованій території та не в зоні активних бойових дій. Станом на початок листопада заяв на компенсацію за знищене житло надійшло вже понад 5 тис., і п'яту частину вже опрацювали, погодивши видачу 422 житлових сертифікатів на загальну суму в 811 млн грн.

Група компаній DIM заснована у 2014 році складається з шести компаній, що охоплюють усі стадії будівництва. До теперішнього часу ввела в експлуатацію 12 будинків у шести ЖК загальною житловою площею понад 218 тис. кв.м. На стадії будівництва – шість житлових комплексів категорії "комфорт+" і "бізнес-клас": "Новий Автограф", "Метрополіс", Park Lake City, Lucky Land тощо.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА