15:10 08.11.2023

Синергія зірок у ТРК "Проспект": чим дивував ТРК на благодійному концерті до свого 9-ти річчя?

3 хв читати
Синергія зірок у ТРК "Проспект": чим дивував ТРК на благодійному концерті до свого 9-ти річчя?

Реклама

ТРК "Проспект", українського провідного девелопера торговельних центрів — Arricano, до 9-ти річчя співдружності ТРК та ком’юніті організував благодійний концерт "Синергія зірок". Захід присвячений відвідувачам, орендарям і команді торговельно-розважального комплексу, які протягом 9 років спільно створювали та розвивали справжній центр суспільного життя, в якому кожен може знайти для себе те, що йому необхідно.

4 листопада ТРК "Проспект" об’єднав відвідувачів на благодійному концерті "Синергія зірок", усі зібрані кошти з якого вже спрямовані у волонтерський штаб "Зграя" на закупівлю наповнення для тактичних аптечок і теплої форми для військових — справжніх зірок, які щодня нас оберігають. Будь-яка сума донату є важливим внеском у перемогу України та підтримку наших захисників, тож Arricano дякує кожному, хто долучився до благодійного збору.

Зірковим хедлайнером заходу став український гурт KAZKA — амбасадор сучасної української музики та світова сенсація. Популярний бенд заполонив серця слухачів й тримав увагу аудиторії упродовж усього концерту. Спільнота ТРК співала улюблені треки разом із KAZKA, знімала концерт на відео та зробила неймовірну кількість фото.

ТРК "Проспект" до свого 9-ти річчя підготував дуже багато приємних сюрпризів для ком’юніті, зокрема 4 листопада розіграв смартфон Samsung Galaxy Fold5 від Samsung Experience Store та безліч інших призів від партнерів. Відвідувачі майже упродовж місяця, поки діяла акція, робили покупки у ТРК, активно реєстрували чеки, тож на момент оголошення результатів аудиторія заполонила весь фудкорт торговельного комплексу. Переможниця розіграшу, яка виграла головний приз, неймовірно зраділа такому сюрпризу, зауважила, що приїхала саме по нього, й пообіцяла подарувати новий смартфон чоловіку, який чекав на неї вдома. Стильний ґаджет  від Samsung Experience Store стане чудовим помічником у роботі та примноженні перемог.

Для найменших відвідувачів торговельний комплекс підготував спеціальну розважальну програму та захопливий квест "У пошуках пригод", цікаві майстер-класи та розваги від школи робототехніки Robocode, а ще усім дітям артмайстриня під час івенту робила тематичний стильний аквагрим. Тож діти досхочу розважалися, танцювали, сміялися та разом із палеонтологами Шранкелем і Дранкелем поринули у світ пригод. Найактивніші отримали солодкі подарунки — фірмові капкейки "Синергія зірок", створені спеціально до 9-ти річчя ТРК "Проспект".

Дорослі у цей час насолоджувались досконалим звучанням оркестру Національної опери України та Національної філармонії України, чарами пісочної шоуанімації з історією ТРК "Проспект" та танцювальним перформансом від чоловічого шоубалету Revolvers.

Крім цього, під час благодійного аукціону продали унікальний брелок з уламка російської "сушки", яку збили в Київській області, пластинку з відомими хітами гурту KAZKA, 5 брендованих худі, які особисто підписала солістка Олександра Заріцька, а також подарунковий набір приємних сувенірів від UAmade.

Благодійний івент "Синергія зірок" завершила автограф-сесія хедлайнера — українського гурту KAZKA. Ком’юніті ТРК зробило дуже багато спільних світлин разом із солісткою Олександрою Заріцькою, аби залишити собі фотозгадку про неймовірний 9-ий День народження ТРК "Проспект".

Дякуємо всім відвідувачам, орендарям, партнерам, які роблять торговельний комплекс таким неповторним та наповнюють його енергією щастя і радості. Попереду багато спільних досягнень та перемог, аби синергія зірок ТРК "Проспект" сяяла ще яскравіше!

Генеральний партнер — Samsung Experience Store.

Партнери: MULTIPLEX, "Цитрус", Sribna Kraina, Pandora, Under Armour, Decathlon, "Золотий Вік", VOVK, Robocode, "Будинок іграшок", Discounterra, Walker, women'secret, SPRINGFIELD, Provocator, BAGS etc, "Сушия", Greek House, Yves Rocher, BROCARD, UAmade.  

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поради щодо харчування для боротьби з холестерином від експертів: акцент на авокадо

Всеукраїнський День Логіста - 30-31 травня в Києві пройде наймасштабніша логістична виставка в Україні

4,6 млрд грн податків перерахувала до бюджету група ОККО у першому кварталі

Відома українська співачка Jerry Heil стала амбасадором бренда "Моршинська"

В Україні стартувала благодійна ініціатива «Із сердечком обирай – госпітальєрок одягай»

Альянс українських організацій громадянського суспільства та віцепрем'єр Верещук обговорили співпрацю з міжнародними донорами

Купувати одяг оптом з Туреччини стало легше

Найкращі онлайн майданчики для купівлі автомобіля в Україні

РФ здійснила цілеспрямовану атаку на цивільне населення Одеси, - Посольство України в Ізраїлі

Культурна спадщина Києва: літаючу тарілку буде збережено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА