15:24 16.11.2023

Глави держав КНР та США провели зустріч у Сан-Франциско

1 хв читати
Глави держав КНР та США провели зустріч у Сан-Франциско

15 листопада за місцевим часом у Сан-Франциско відбулася зустріч між Головою КНР Сі Цзіньпінем та Президентом США Джо Байденом.

Протягом чотиригодинної зустрічі із синхронним перекладом між главами двох держав відбувся всебічний та глибокий обмін думками. Було досягнуто понад 20 домовленостей у сферах політики та дипломатії, гуманітарних обмінів, глобального управління, військової безпеки та інших галузях, підкресливши важливість взаємоповаги, мирного співіснування, підтримки контактів, запобігання конфліктам, суворого дотримання Статуту ООН, розвитку співпраці у сферах спільних інтересів та відповідального управління й контролю за факторами конкуренції у двосторонніх відносинах. Крім того, відбулися більш детальні обговорення правильного шляху двосторонньої взаємодії та більш чітко визначена велика відповідальність КНР і США як двох великих держав. Таким чином, на зустрічі у Сан-Франциско сформувалося бачення подальших перспектив відносин двох держав, а також було визначено напрямок та накреслено план досягнення здорових, стабільних та сталих китайсько-американських відносин.

Розвиток відносин між КНР та США як двох найбільших світових держав має важливе значення для всього світу. Останнім часом між Китаєм та Сполученими Штатами постійно відбуваються важливі контакти на високому рівні. Зустріч, що відбулась між КНР та США на рівні глав держав, надала ще більшої позитивної динаміки для успішного розвитку відносин двох країн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА