09:40 24.11.2023

У Києві відзначать тих, хто самовіддано працює на захист та розвиток України

2 хв читати

У суботу, 25 жовтня, у Міжнародному Центрі культури та мистецтв, відбудеться церемонія нагородження Національною премією "Скарб нації".

Це престижна благодійна відзнака, її мета – показати суспільству героїв нашого часу, які

наближають Преремогу у тилу і на фронті.

Церемонія нагородження за участі зіркових ведучих та зірок української естради розпочнеться о 17-00 та триватиме до 19-00

А о 16-00 відкриють виставку живопису та фотографії "Ода нації", присвячену подвигам українців. На виставцібуде також повна експозиція державних нагород України, відомчих заохочувальних відзнак Міністерства оборони та почесних нагрудних знаків Головнокомандувача ЗСУ.

Ініціатором та засновником премії є ГО "Оберіг людства", що інспірує проекти заради об'єднання українського суспільства, відновлення взаємозвʼязку між поколіннями та розвитку сфер діяльності. Головні скарби нації - сини та доньки, які заради спільної мети творять сьогодні нову історію нашої держави, відновлюють та зберігають її культуру. І суспільство вшановує та відзначає їх зусилля.

Престижні нагороди отримають особистості, родини, організації, благодійники, які сприяють формуванню позитивного іміджу та світового авторитету рідної країни, а головне - є прикладом боротьби за перемогу України. Переможців премії визначає експертне журі.

Присудження премії відбувається у п’яти номінаціях: "Організації", "Родини", "Благодійні фонди та ГО", "Особистості", "Молоде покоління".

Минулого року лауреатами премії стали: окремий загін спеціального призначення "Азов" Національної Гвардії України, командир добровольчого медичного батальйону "Госпітальєри" Яна Зінкевич, благодійний фонд "Твоя Опора" на чолі з Валерією Татарчук, живописець і народний художник України Іван Марчук, народна артистка України Ніна Матвієнко, композитор та піаніст-віртуоз Євген Хмара, шеф-кухар і дослідник української кухні Євген Клопотенко, Національний паралімпійський комітет України на чолі з Валерієм Сушкевичем, чемпіон світу у суперважкій вазі Олександр Усик та багато інших.

З повагою,

Голова Правління ГО "Оберіг людства", Президент Національної премії “Скарб нації”, Тетяна Забавська.

З питань акредитації журналістів прохання звертатися за номером 063 633 01 11 , Виконавчий Директор Калмикова Аліна

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА