16:53 15.12.2023

REITER HALL девелопера НЕСТ отримав визначну нагороду

2 хв читати

Проєкт REITER HALL девелопера НЕСТ під час UKRAINIAN SPECIAL BUILDING AWARDS IBUILD 2023 було відзначено нагородою у номінації “Проєкт Реновації історичного середовища”.

IBUILD – це головна будівельна премія України, якою відзначають кращих представників будівельної галузі – компанії, які вистояли на ринку, підтримують економіку та сприяють відбудові.

Ця нагорода є визнанням філософії компанії, оскільки НЕСТ дбайливо ставиться до історії Києва та робить свій внесок у її збереження. Девелопер НЕСТ професійно та відповідально будує сьогодні, а також створює об’єкти нерухомості, які стануть справжньою візитівкою міста в майбутньому.

REITER HALL стане майбутнім осередком міста, де минуле зустрічається з майбутнім, що в синергії створює унікальний культурний простір для розвитку найсміливіших ідей багатьох поколінь киян. 

Ідеї  REITER HALL було приділену особливу увагу де окрім українських архітекторів, працювало відоме шведське архітектурне бюро, адже Швецію по праву називають одним із взірців сучасного планування міста – вулиць, громадських просторів та архітектури. Тут полюбляють такі об’єкти перетворювати на зручні простори для сучасників. А середньовічні замки гармонійно співіснують поруч з шедеврами модернової архітектури.

Подібним проєктом девелопера можна відзначити бізнес-центр  HILLFORT Business Mansion,  який 11 грудня 2019 року також отримав цінну нагороду та переміг у категорії «Відкриття року» в номінації «Найкращий проект реновації історичного середовища».

Кожен об’єкт девелопера НЕСТ є цінними як зараз, так і в майбутньому, оскільки це – архітектурне мистецтво.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА