11:40 26.12.2023

Сімейний бізнес захисників України отримає ексклюзивні умови в Чернігові

3 хв читати

Торговий парк RemЗavod зробив провідним напрямком створення умов для розвитку Сімейного бізнесу захисників, тому що Засновник Торгового парку з перших днів повномасштабної війни став на захист нашої країни, був поранений та і сьогодні допомагає та підтримує волонтерський рух. Тому Торговий парк забезпечує ексклюзивні умови для всіх захисників та членів їх сімей в реалізації їх бізнес-проектів або громадських ініціатив.

Безумовно, допомога захисникам та їх родинам у власному бізнесі не обмежується лише наданням нерухомості в користування на пільгових умовах. Надання їм консультацій з питань управління бізнесом, фінансової підтримки, освіти та навчання, безкоштовне розміщення реклами на сторінках соціальних мереж Торгового парку, щоб забезпечити їх успішний старт та подальший розвиток.

Сприяння сімейному бізнесу захисників України є важливим фактором у зміцненні економіки країни. Захисники та їх родини мають унікальний досвід та навички, які можуть бути корисними для розвитку підприємництва. Підтримка та розвиток цього сектору може сприяти соціальній інтеграції та реабілітації захисників та їх родин.

Шляхом створення власного бізнесу захисники та їх родини отримують можливість самостійно забезпечувати себе та свої сім'ї, що сприяє підвищенню їх соціального статусу та самооцінки.

Такий партнерський підхід до підтримки захисників та їх родин у власних бізнес-проектах може стати прикладом соціальної відповідальності для інших бізнесменів та організацій, сприяти побудуванню сприятливих стосунків з громадськими організаціями та громадським сектором.

Ця допомога може стати справжньою підтримкою для захисників, які часто зустрічаються з труднощами у вступі до цивільного бізнесу через відсутність досвіду та фінансових ресурсів. Надання ексклюзивних умов для оренди або придбання приміщень може стати першим кроком до успішного стартапу та розвитку власного бізнесу.

Торговий парк розташований у історичних будівлях XIX ст. колишнього ремонтно-механічного заводу «Жовтневий молот». Його ревіталізація розпочалась майже 10 років тому.

Загальна площа Торгового парку становить близько 25 тис. кв.м, частина з них (5 тис.кв.м) ще потребують ревіталізації і поки не експлуатуються.

Кількість відвідувачів торгового парку RemЗavod (Чернігів, пр. Миру, 194) досягла довоєнного рівня, повідомила представник Торгового парку Наталія агентству «Інтерфакс-Україна». 

«Наш торговий парк щоденно відвідують біля 5 тис. споживачів. Торговий парк виступає не лише як комерційний простір для роздрібної торгівлі, але і як громадський простір, який сприяє соціальній взаємодії та культурному обміну та відпочинку», - розповіла представник Торгового парку Наталія.

На сьогодні Торговий парк RemЗavod налічує близько 150 різних суб’єктів. Серед них «Єва», «Нова пошта», «Дніпро-М», «Червоний маркет», «Аврора», «АНДІ», «МегаСейл», «Водафон» та «Київстар», аптеки «АНЦ», «Бажаємо здоров’я» та «Подорожник», працюють кафе та дитячій розважальний комплекс «Funny Kids».

Як повідомила представник RemЗavod, орендні ставки від 1 тис. грн./кв.м. до 50 грн./кв.м.

«Орендні ставки максимальні в місті, що пояснюється ефективними результатами торгівлі. У нас дуже зручна локація, до нас легко дістатися з будь-якої точки міста та області. Багато уваги приділяємо безпеці, є надійне укриття», - розповіла представник.

В такі важкі часи RemЗavod надав життя багатьом проектам. За підтримки Торгового парку діє Капеланський гарнізонний Храм Івана Воїна, відкрито Меморіальний комплекс НЕЗАЛЕЖНІСТЬ УКРАЇНИ та музей Левка Лук’яненка, Хаб волонтерів та два реабілітаційні центри: «Жіночий Хаб» та «Спілка Самаритян України».

Представник RemЗavod підкреслила, що компанія ставить за мету у найближчий перспективі  - збільшення асортименту товарів та послуг, покращення сервісу та залучення нових партнерів, створення зон для відпочинку, різноманітних громадських подій. Також, планується розширення та введення нових функцій, таких як коворкінг та
майданчики для спорту і відпочинку та підтримка і допомога у відкритті власного бізнесу захисникам та їх родинам.

Чернігівський Торговий парк RemЗavod – це місце для успішного розвитку Вашого бізнесу!
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА